Facebook Instagram

Комплект ксенону Solar H1 35W 4300K

  • Комплект ксенону Solar H1 35W 4300K
  • Виробник: Solar
  • Код товару: 10202112
  • Наявність: Є в наявності
  • 713 грн.
  • 606 грн.


Комплект ксенону SOLAR підходить для установки на більшість автомобілів, як для заміни штатного ксенону, так на місце звичайного галогенного світла без додаткового переобладнання. Даний комплект складається з баластів SOLAR Ballast 4143 і лампочок SOLAR H1 4300K, і призначений для установки в автомобілі з роздільною оптикою.
Блок розпалу, це універсальний компонент, який забезпечує стабільну роботу і швидкий старт з високим рівнем захисту. Розміри стандартні, з відмінною герметизацією, і невибагливі в експлуатації. Для безпечного використання блок розпалу захищений від короткого замикання, зворотної полярності і від підключення без ламп. Роз'єм КЕТ, з прямокутним коннектором, найчастіше зустрічаються на європейському ринку.
Ксеноновая лампа SOLAR H1 4300K, повышает комфорт и безопасность вождения, подсвечивая обочину и других участников дорожного движения. Световой поток, создаваемый Ксеноновыми лампами, максимально приближен к природному дневному свету, что в свою очередь обеспечивает более естественное восприятие дороги при любых погодных условиях. Предназначена для автомобилей с цоколем H1, можно устанавливать в главную оптику, для дальнего и ближнего света, и для противотуманных фар. Колірна температура 4300К дає теплий білий світ, який гарантує комфорт Ваших очей, не засліплює інших учасників дорожнього руху та не викликає порушень зору у водіїв. Термін служби складає приблизно 2000 годин.
В комплект входить дві ксенонові лампи, два блоки розпалу та монтажний комплект.
Характеристики шини
Состояние Новое
Характеристики
Мощность 35
Тип Ксенон
Тип техники Легковой автомобиль
Цветовая температура 4300K
Цоколь H1

Написати відгук

Будьласка авторизуйтесь або зареєструйтеся для перегляду

Теги: Комплект біксенону, Комплект ксенону, світло на авто, Комплект ксенону Solar, Комплект ксенону Солар, Solar H1 35W 4300K

Ви переглядали

Комплект ксенону Solar H1 35W 4300K