Facebook Instagram

Комплект ксенону Solar H7 35W 6000K

  • Комплект ксенону Solar H7 35W 6000K
  • Виробник: Solar
  • Код товару: 10202122
  • Наявність: Є в наявності
  • 713 грн.
  • 606 грн.


Комплект ксенону SOLAR підходить для установки на більшість автомобілів, як для заміни штатного ксенону, так на місце звичайного галогенного світла без додаткового переобладнання. Даний комплект складається з баластів SOLAR Ballast і лампочок SOLAR H7 6000К, і призначений для установки в автомобілі з роздільною оптикою.
Блок розпалу, це універсальний компонент, який забезпечує стабільну роботу і швидкий старт з високим рівнем захисту. Розміри стандартні, з відмінною герметизацією, і невибагливі в експлуатації. Для безпечного використання блок розпалу захищений від короткого замикання, зворотної полярності і від підключення без ламп. Роз'єм КЕТ, з прямокутним коннектором, найчастіше зустрічаються на європейському ринку.
Ксенонова лампа SOLAR H7 6000К, підвищує комфорт і безпеку водіння, підсвічуючи узбіччя та інших учасників дорожнього руху. Світловий потік, створюваний Ксеноновими лампами, максимально наближений до природного денного світла, що в свою чергу забезпечує більш природне сприйняття дороги при будь-яких погодних умовах. Призначена для автомобілів з цоколем H7, можна встановлювати в головну оптику, для дальнього і ближнього світла, і для протитуманних фар. Колірна температура 6000К дає яскравий білий світ, з блакитним відтінком. Термін служби складає приблизно 2000 годин.
В комплект входить дві ксенонові лампи, два блоки розпалу та монтажний комплект.
Характеристики шини
Состояние Новое
Характеристики
Мощность 35
Тип Ксенон
Тип техники Легковой автомобиль
Цветовая температура 6000K
Цоколь H7

Написати відгук

Будьласка авторизуйтесь або зареєструйтеся для перегляду

Теги: Комплект біксенону, Комплект ксенону, світло на авто, Комплект ксенону Solar, Комплект ксенону Солар, Solar H7 35W 6000K

Ви переглядали

Комплект ксенону Solar H7 35W 6000K