Facebook Instagram

MICHELIN 120/70 ZR17 POWER ONE F 58W DOT2010

  • MICHELIN 120/70 ZR17 POWER ONE F 58W DOT2010
  • Виробник: Michelin
  • Код товару: 463988
  • Наявність: Є в наявності
  • 1 465 грн.


Від архітектури до дизайну протектора, кожен елемент новинки MICHELIN® Power One™ являє собою твір мистецтва, а всі вони разом ― високоякісну шину класу НР.

Офіційна презентація лінійки мотоциклетних шин відбулася нещодавно на автодромі Autodromo Internacional do Algarve в Португалії. У виробництві цієї шини інженери застосували новітні технології, видобуті з досвіду у мотоспорті. В результаті ― компанія представляє незрівнянне об'єднання інновацій, розроблених для досягнення однієї мети ― максимальної швидкості на треку і відмінній керованості на дорозі.

Інженери компанії Michelin розробляють інноваційні технології, які покращують робочі характеристики шин, і лінійка Power One не є винятком. Ці шини демонструють відмінні якості в різних експлуатаційних областях, що дозволяє кожному з водіїв мотоциклів підібрати оптимальну шину для свого стилю їзди, для свого типу транспортного засобу та умов експлуатації.MICHELIN Power One ― лінійка гоночних шин, що складається з двох підкатегорій:

• Підкатегорія Michelin Power One з водозливними канавками представлена 20-ма моделями в 8 типорозмірах. 9 різних видів гумової суміші роблять шину ідеальною для експлуатації на дорозі, вона також демонструє ідеальні характеристики на треку.

• Підкатегорія Michelin Power One 16,5-дюймовий сліки і дощова шина, представлені в 7 версії в 2-х типорозмірах з 11-ма складовими гумової суміші. Ці шини призначені для гонок.

Підкатегорія шин з водозливними канавками характеризується високими якостями зчеплення – майже такими, як і у сліків, навіть при русі під кутом нахилу від 40° до 60°. Завдяки тому, що вона швидко нагрівається, пілот може нахиляти коліно, навіть при проходженні вже першого повороту.

Новий профіль шини розроблений на основі гоночних шин, вона демонструє відмінну реакцію на управління кермом, завдяки чому мотоцикл буде проходити повороти без зайвих зусиль. Ця характеристика піддалася особливому вдосконалення в 16, 5-дюймової моделі, завдяки чому шина демонструє більш прогресивні якості гальмування і проходження поворотів під меншими кутами нахилу.

Завдяки тому, що передні шини в асортименті Michelin Power One з водозливними канавками представлені в трьох видах конструкції, водії самі можуть вибирати шини відповідно до ступеня необхідної жорсткості (для більш чіткого проходження траєкторії) і гнучкості.

Таким чином, асортимент шин Michelin Power One виготовлений із застосуванням 16 типів гумової суміші. Використання великої кількості інновацій об'єднує одна спільна мета ― поліпшити якості зчеплення з сухими та вологими покриттями, поліпшити керованість і загальна поведінка коло за колом, а також прискорити процес нагрівання шини. Технологічне рішення ― складне, але для водія воно непомітне.
Характеристики шини
Назначение Мотоциклы/квадроциклы
Сезонность шин Летние шины
Вид шины Радиальная
Посадочный диаметр шины 17"
Ширина шины 120 мм
Высота профиля шины 70
Индекс нагрузки шины 58
Индекс скорости W
Состояние Новое

Написати відгук

Будьласка авторизуйтесь або зареєструйтеся для перегляду

Теги: мото-шини мішелін, мото-шини MICHELIN, шини для мотоцикла, POWER ONE, 120/70 ZR17

Ви переглядали

MICHELIN 120/70 ZR17 POWER ONE F 58W DOT2010