Facebook Instagram

MICHELIN 130/90 B16 SCORCHER 32 F 73H REINF

  • MICHELIN 130/90 B16 SCORCHER 32 F 73H REINF
  • Виробник: Michelin
  • Код товару: 52653
  • Наявність: Є в наявності
  • 3 892 грн.


Відомо, що виробники автомобілів і мотоциклів не виробляють гуму самі, а підбирають відповідні або розробляють спільні лінійки, відповідні до тих або іншим моделям. Трапляється і так, що виробник запускає в серію машину, не має а податків. Зрозуміло, спеціально для неї розробляються і гума. Michelin Scorcher 32 – якраз той випадок.

Harley-Davidson Fat Bob легендарний мотоцикл, ось тільки діагональні шини для нього закінчили випускати ще в минулому столітті, а нові радіальні, хоч і по-чому перевершували своїх пращурів, не могли повністю реалізувати потенціал мотоцикла в таких параметрах як плавність ходу, комфорт та вантажопідйомність.

До того ж, нова універсальна моторезина, розрахована на «усереднений» круїзер або мала не високі зчіпні властивості при прийнятному ресурсі, або працювала добре, але не довго. Саме тому і з'явилася нова мотошина Michelin Scorcher 32, з класичної, діагональної конструкції корду і компаундом, розробленим на основі досвіду «Мішлен» і специфіки конкретної моделі ― «Харлей Девідсон Фет Боб».

Навіть дизайн ламелей і канавок протектора створений для того, що б підкреслювати стиль і візуальну міць апарату, а унікальний «зворотний» малюнок забезпечує ще і приголомшливу стабільність на високих швидкостях навіть в дощ, неймовірну плавність ходу і, що важливо – рівномірний знос.

Michelin Scorcher 32 – це не просто відмінна моторезина, це продовження Вашого Harley-Davidson, з яким мотоцикл стане саме таким, яким його створили американські інженери! Моторезина Michelin Scorcher 32 ― це відмінні зчіпні властивості, недосяжна для радіальних шин плавність ходу і вантажопідйомність, а головне – унікальна «олдскульная» конструкція корду в поєднанні з сучасними технологіями виготовлення, повністю збігаються з ідеологією «Харлі».

 

 

Характеристики шини
Назначение Мотоциклы/квадроциклы
Сезонность шин Летние шины
Вид шины Диагональная
Посадочный диаметр шины 16"
Ширина шины 130 мм
Высота профиля шины 90
Индекс нагрузки шины 73
Индекс скорости H
Состояние Новое

Написати відгук

Будьласка авторизуйтесь або зареєструйтеся для перегляду

Теги: мото-шини мішелін, мото-шини MICHELIN, шини для мотоцикла, MICHELIN SCORCHER 32, 130/90 B16

Ви переглядали

MICHELIN 130/90 B16 SCORCHER 32 F 73H REINF