Facebook Instagram

Шини Dunlop SP Sport Maxx Race 305/30 R20 103Y N0

  • Шини Dunlop SP Sport Maxx Race 305/30 R20 103Y N0
  • Виробник: Dunlop
  • Код товару: 529142
  • Наявність: Є в наявності
  • 5 543 грн.


Летняя резина Dunlop Sport Maxx Race зумовлена для комплектації спортивних авто. Завдяки цій продукції тепер немає необхідності, приїжджаючи на гоночні треки, перевстановлювати новий комплект гуми. Виріб має асиметричний візерунок на протекторної частини, що дозволяє надати продукту ряд важливих експлуатаційних характеристик.

Розмова йде про відмінні зчіпних якостей, як на сухому, так і на вологому дорожньому полотні. У протекторну частина моделі Dunlop Sport Maxx Race включається декілька функціональних областей, на кожну з яких покладається свій перелік завдань. Наприклад, якісна курсова стійкість забезпечується за рахунок подвійного поздовжнього ребра, розташованого строго в центральній області візерунка. Оснащення моделі плоским профілем дозволило збільшити до максимальних розмірів контактна пляма, тим самим забезпечивши відмінну тягу і підвищену стійкість при входженні в повороти, а також швидку реакцію на команди керма, і підвищену зносостійкість. Поведінку гуми легко спрогнозувати завдяки тому, що вона була оснащена мультирадиусной протекторної частиною, що має 10 різних радіусів.

Застосування сталевого безшовного корду дозволило значно збільшити стійкість спортивної шини до деформацій, які можуть проявлятися при переміщенні на високих швидкостях.

Характеристики шини
Назначение Легковые
Сезонность шин Летние шины
Вид шины Радиальная
Посадочный диаметр шины 20"
Ширина шины 305 мм
Высота профиля шины 30
Индекс нагрузки шины 103
Индекс скорости Y
Состояние Новое

Написати відгук

Будьласка авторизуйтесь або зареєструйтеся для перегляду

Теги: шини dunlop, шини Dunlop, dunlop, Шини Dunlop SP Sport Maxx Race, данлоп спорт макс рейс, літні шини r20, 305/30 R20 103Y N0

Ви переглядали