Facebook Instagram

Шини Dunlop SP Sport Maxx RT 245/50 R18 100W MO

  • Шини Dunlop SP Sport Maxx RT 245/50 R18 100W MO
  • Виробник: Dunlop
  • Код товару: 530836
  • Наявність: Є в наявності
  • 5 087 грн.


Dunlop SP Sport Maxx RT (Данлоп Спорт Макс Ар Ти) є яскравим прикладом адаптації гоночних технологій до звичайних дорогах, про що свідчать букви RT(Racing Technology) у назві шини. Оскільки покришка готувалася на зміну неймовірно успішним SP Sport Maxx і SP Sport Maxx TT розробниками Dunlop було проаналізовано понад 50-ти аспектів продуктивності попередніх моделей, щоб модель 2012 року «RT» вийшла куди більш видатної у всіх відносинах.

Чергове покоління лінійки Sport Maxx має перевірений часом асиметричний дизайн, який ідеально підходить для спортивних автомобілів. Такий малюнок протектора забезпечує кращу керованість і високу опірність аквапланінгу. Безперервне центральне ребро позитивно позначається на керованості транспортним засобом, а асиметрично розташовані канавки покращують зчеплення Dunlop Sport Maxx RT на мокрій і сухій поверхні, зазначає фахівець компанії Авитех. Великі блоки, розташовані на зовнішніх сторонах плечової зони підтримують жорсткість при гальмуванні, особливо на високих швидкостях і при проходженні поворотів.

Високу стабільність і точність управління, відмінну курсову стійкість на поворотах, а також чудове зчеплення на сухій поверхні забезпечує аеродинамічно оптимізований плоский профіль протектора SPT Sport Maxx RT, який в порівнянні з попередніми моделями має на 4-8 відсотків більшу площу контакту. Дана перевага, а також полегшена конструкція знижують опір коченню і дозволяють зменшити витрату пального.

Значний вплив на рівень зчеплення надає і спеціальна гумова суміш шини, використовувана в автоспорті, яка чудово адаптується до будь-яких типів поверхні. Завдяки поліпшеному контакту на мікрорівні збільшується і в цілому контакт шини з дорожнім полотном, що забезпечує короткий гальмівний шлях і безпрецедентне зчеплення. Входить до складу суміші подвійне з'єднання кремнію покращує прискорення продуктивності і сприяє низькому зносу.

Характеристики шини
Назначение Легковые
Сезонность шин Летние шины
Вид шины Радиальная
Ширина шины 245 мм
Высота профиля шины 50
Индекс нагрузки шины 100
Индекс скорости W
Состояние Новое
Характеристики
Посадочный диаметр шины 18"

Написати відгук

Будьласка авторизуйтесь або зареєструйтеся для перегляду

Теги: Шини Dunlop, шини Dunlop, SP Sport Maxx RT, r18, 245/50 R18 100W MO

Ви переглядали

Шини Dunlop SP Sport Maxx RT 245/50 R18 100W MO