Facebook Instagram

Шини SAVA Trenta 2 185/ R14C 102/100R

  • Шини SAVA Trenta 2 185/ R14C 102/100R
  • Виробник: Sava
  • Код товару: 571179
  • Наявність: Є в наявності
  • 1 752 грн.


Літні автошини Sava Trenta 2 – модель 2017 року для мікроавтобусів та легких вантажних автомобілів. Sava - компанія з багаторічним досвідом займає одну з лідируючих позицій в шинній індустрії. Оснащені новітнім обладнанням виробничі потужності, інноваційні технології і розробки, висока кваліфікація персоналу компанії– все це дає гарантію відмінної якості і безпеки продукції Sava.

Основні переваги гуми Сава Трента 2:

  • максимальне зчеплення на мокрих поверхнях доріг;
  • впевнена керованість і гальмування;
  • економне використання палива;
  • ефективна робота виводять воду каналів;
  • довговічна гума;
  • демократична вартість.

Шины имеют ненаправленный протекторный рисунок, с симметричным размещением элементов, который обеспечивает мгновенную реакцию на движения руля и надежность торможения в любых погодных условиях. Жесткие блоки и уникальное строение окружных каналов служат для образования дополнительных зацепных кромок, чем обеспечивается максимальная сила сцепления автошины с поверхностью дороги. Особенно важно это качество при движении с тяжелым грузом. Автошины стойко выдерживают повышенные нагрузки, так как конструкция каркаса выполнена из прочных материалов и усилена металлическим кордом. Многорадиусное будова контуру і жорстка гума протектора дозволяють рівномірно розподілити навантаження по зоні контакту, за рахунок чого виключено нерівномірний знос, а пробіг автошини став на 9% більше, ніж у моделі першого покоління. Великий розмір плечових блоків покращує виконання поворотів, і зменшує гальмівний слід на 3%.

Гума Sava Trenta 2 проявляє незначний опір коченню, що позначається на ефективності споживання пального. Її жорсткість і зносостійкість позитивно впливають на довговічність шини. За рахунок вмісту силіки гума більш щільно контактує з дорожнім покриттям, а це впливає на зчіпні і гальмівні показники автошини під час інтенсивних опадів. За швидкість відводу води із плями контакту відповідають три досить містких окружних каналу і розташовані впоперек маленькі канавки. Завдяки їх ефективній роботі усувається аквапланування.

Шини Сава Трента 2 відмінний вибір для автовласників, які хочуть отримати економічну модель з хорошою продуктивністю та експлуатаційними показниками.

Характеристики шини
Назначение Легкогрузовые
Сезонность шин Летние шины
Вид шины Радиальная
Посадочный диаметр шины 14"
Ширина шины 185 мм
Индекс нагрузки шины 102
Индекс скорости R
Состояние Новое

Написати відгук

Будьласка авторизуйтесь або зареєструйтеся для перегляду

Теги: літні шини, SAVA, шини, SAVA Trenta, сава, Шини SAVA Trenta 2, сава трента 2, літні шини r14, 185/ R14C 102/100R

Ви переглядали

Шини SAVA Trenta 2 185/ R14C 102/100R