Facebook Instagram

Шини SAVA Trenta 2 205/ R14C 109/107P

  • Шини SAVA Trenta 2 205/ R14C 109/107P
  • Виробник: Sava
  • Код товару: 571285
  • Наявність: Є в наявності
  • 1 839 грн.


Літні автошини Sava Trenta 2 – модель 2017 року для мікроавтобусів та легких вантажних автомобілів. Sava - компанія з багаторічним досвідом займає одну з лідируючих позицій в шинній індустрії. Оснащені новітнім обладнанням виробничі потужності, інноваційні технології і розробки, висока кваліфікація персоналу компанії– все це дає гарантію відмінної якості і безпеки продукції Sava.

Основні переваги гуми Сава Трента 2:

  • максимальне зчеплення на мокрих поверхнях доріг;
  • впевнена керованість і гальмування;
  • економне використання палива;
  • ефективна робота виводять воду каналів;
  • довговічна гума;
  • демократична вартість.

Шини мають неспрямований протекторний малюнок, з симетричним розміщенням елементів, який забезпечує миттєву реакцію на рухи керма і надійність гальмування в будь-яких погодних умовах. Жорсткі блоки і унікальна будова окружних каналів служать для утворення додаткових зацепных кромок, чим забезпечується максимальна сила зчеплення шини з поверхнею дороги. Особливо важливо це якість при русі з важким вантажем. Автошини стійко витримують підвищені навантаження, так як конструкція каркаса виконана з міцних матеріалів і посилена металевим кордом. Многорадиусное строение контура и жесткая резина протектора позволяют равномерно распределить нагрузку по зоне контакта, за счет чего исключен неравномерный износ, а пробег автошины стал на 9% больше чем у модели первого поколения. Большой размер плечевых блоков улучшает выполнение поворотов, и уменьшает тормозной след на 3%.

Резина Sava Trenta 2 проявляет незначительное сопротивление качению, что сказывается на эффективности потребления горючего. Ее жесткость и износоустойчивость положительно влияют на долговечность автошины. За счет содержания силики резина более плотно контактирует с дорожным покрытием, а это влияет на сцепные и тормозные показатели автошины во время интенсивных осадков. За быстроту отвода воды из пятна контакта отвечают три довольно вместительных окружных канала и расположенные поперек маленькие канавки. Благодаря их эффективной работе устраняется аквапланирование.

Шини Сава Трента 2 відмінний вибір для автовласників, які хочуть отримати економічну модель з хорошою продуктивністю та експлуатаційними показниками.

Характеристики шини
Назначение Легкогрузовые
Сезонность шин Летние шины
Вид шины Радиальная
Посадочный диаметр шины 14"
Ширина шины 205 мм
Индекс нагрузки шины 109/107
Индекс скорости P
Состояние Новое

Написати відгук

Будьласка авторизуйтесь або зареєструйтеся для перегляду

Теги: літні шини, SAVA, шини, SAVA Trenta, сава, Шини SAVA Trenta 2, сава трента 2, літні шини r14, 205/ R14C 109/107P

Ви переглядали

Шини SAVA Trenta 2 205/ R14C 109/107P