Facebook Instagram

MICHELIN 80/90 R21 COMMANDER II F 54H

  • MICHELIN 80/90 R21 COMMANDER II F 54H
  • Виробник: Michelin
  • Код товару: 735219
  • Наявність: Є в наявності
  • 2 830 грн.


МОТОШИНЫ MICHELIN COMMANDER II

Характеристика шини Michelin Commander II

Літні мотоциклетні шини Michelin Commander II мають кілька вузьку сферу застосування, так як вони були створені для «круїзерів» . А також дана модель продається тільки в комплекті тобто для задніх і передніх коліс разом. Французькі виробники бачать її головні відмітні особливості цих шин в надійності, стійкості, довговічності та керованість при будь-яких дорожніх обставин.

Довговічність

Шини Michelin Commander II ― це нове покоління моторезины, розроблених французькими виробники, при їх розробці основна увага приділялася максимальної тривалості терміну експлуатації. Дана модель забезпечує 40000 кілометрів пробігу. Цього вдалося досягти завдяки багатьом факторам. Першим з яких є ― оновлений склад гумової суміші, в який були включені нові компоненти, що роблять протектор мотошины більш стійким до стирання, що оберігають його від проколів і порізів, забезпечує виключення розривів шин.

Повністю була змінена і конструкція каркасу. Додано корд з арамідних (надміцних волокон і додаткові шари з синтетичного матеріалу. Все це дало можливість зробити шини більш стійкими до впливів навколишнього середовища і зменшити їх вагу.

На довговічність цієї моделі великий вплив надав і новий малюнок протектора мотошины.Інноваційне розташування його елементів дозволяє розподіляти зовнішнє навантаження абсолютно однаково по всьому плямі контакту. Це, природно, попереджає і зводить до мінімуму нерівномірний знос протекторів.

Гумова суміш Silica Rain

Прекрасное сцепление на скользкой и влажной дороге обеспечивает данному виду шин новая резиновая смесь, которая называется Silica Rain. В состав этой резиновой смеси входит большое количество силики, которая не только обеспечивает протекторы высоким уровнем эластичности, но и придает им великолепную устойчивость к абразивному изнашиванию.

Основные преимущества шины Michelin Commander II

- прочность и легкость каркаса, основа которого ― корд из арамидных волокон;

- долгий срок эксплуатации , который обеспечивает стойкость к амбразивному и неравномерному изнашиванию;

- склад гумової суміші Silica Rain надає протекторами на слизькій і мокрій дорозі прекрасні зчіпні й тягові якості;

- велика кількість зчіпних кромок на протекторном малюнку, дає можливість шині бути дуже легко керованою при різних обставинах на дорогах.
Характеристики шини
Назначение Мотоциклы/квадроциклы
Сезонность шин Летние шины
Вид шины Радиальная
Ширина шины 80 мм
Высота профиля шины 90
Индекс нагрузки шины 54
Индекс скорости H
Состояние Новое
Характеристики
Посадочный диаметр шины 21"

Написати відгук

Будьласка авторизуйтесь або зареєструйтеся для перегляду

Теги: мото-шини мішелін, мото-шини MICHELIN, шини для мотоцикла, COMMANDER II, 80/90 R21

Ви переглядали

MICHELIN 80/90 R21 COMMANDER II F 54H