Facebook Instagram

Шини Bridgestone Duravis R410 165/70 R14C 89R

  • Шини Bridgestone Duravis R410 165/70 R14C 89R
  • Виробник: Bridgestone
  • Код товару: 76674
  • Наявність: Є в наявності
  • 2 183 грн.


Автомобільна шина моделі Bridgestone Duravis R410 від японських шінопроізводітелей призначена для експлуатації в літній період на малогабаритному вантажопасажирському автотранспорті. Модель Bridgestone Duravis R410 за результатами тестування шин для вантажних автомобілів отримала найвищу оцінку експертів журналу Promobil в 2011 році. Втім, цей результат неважко було передбачити, враховуючи високу популярність моделі R410 серед власників автотранспорту комерційного використання.

Інноваційні технології і конструкторські нововведення забезпечили шин R410 високі технічні та експлуатаційні характеристики, що дозволило використовувати модель, як на вантажному, так і на пасажирському транспорті.

Перевезення пасажирів вимагає дотримання високого рівня безпеки, особливо на високих швидкостях. З цією метою в конструкції шини використовується монолітний (безшовний) каркас, що гарантує запас міцності і захист від механічних пошкоджень.

Нейлонові волокна і спіральна навивка корду забезпечують високі навантажувальні характеристики, тому шини здатні тривалий час витримувати важкі умови експлуатації, що характерно для вантажоперевезень.

Важливу роль у питаннях безпеки та стабільності рульового управління відіграє особливий дизайн рисунка протектора, причому помітно знижений рівень шуму, що робить поїздку досить комфортною. Модель Bridgestone Duravis R410 добре зарекомендувала себе також при русі по путівцях. Відмінне зчеплення з дорожнім покриттям дозволяє легко виконувати складні маневри, долати підйоми та безпечно проходити повороти не тільки в суху погоду, але також в дощ і сльота. Ризик аквапланування при цьому зведений до мінімуму.

Жорстка гума та спеціальна технологія нарізки протектора, у поєднанні з оптимізованим малюнком значно збільшують стійкість до зносу, від чого безпосередньо залежить термін служби виробу.
 

Основні особливості Bridgestone Duravis R410

— Відмінні швидкісні і тягово-зчіпні показники в умовах бездоріжжя;
— Високий рівень безпеки;
— Надійний контакт з дорогою при будь-якій погоді;
— Висока опірність акваплануванню;
— Курсова стійкість і точність керування автомобілем;
— Значно збільшений термін служби.

Характеристики шини
Назначение Легкогрузовые
Сезонность шин Летние шины
Вид шины Радиальная
Посадочный диаметр шины 14"
Ширина шины 165 мм
Высота профиля шины 70
Индекс нагрузки шины 89
Индекс скорости R
Состояние Новое

Написати відгук

Будьласка авторизуйтесь або зареєструйтеся для перегляду

Теги: шини Bridgestone, гуму bridgesone, літня шина Bridgestone Bridgestone, бридж, Duravis R410, 165/70 R14C 89R

Ви переглядали

Шини Bridgestone Duravis R410 165/70 R14C 89R