Facebook Instagram

MICHELIN 120/60 ZR17 PILOT ROAD 5 55W F

  • MICHELIN 120/60 ZR17 PILOT ROAD 5 55W F
  • Виробник: Michelin
  • Код товару: 94996
  • Наявність: Є в наявності
  • 2 554 грн.


Вихід на ринок нової моделі для мотоциклів, Michelin Road 5, дозволить французької компанії досягти нового рівня у секторі радіальних спортивно-турінгових шин. Попередницею новинки був модель Michelin Pilot Road 4, яка з'явилася близько чотирьох років тому і швидко завоювала довіру мотоциклістів всього світу. Виріб виявився надзвичайно успішним, в загальній складності було продано понад півтора мільйонів одиниць. Виробник розраховує, що удосконалена покришка буде не менш популярною, а також отримає схвалення і визнання власників двоколісних транспортних засобів.

Новинка перевершує Пілот Роад 4 та аналогічні моделі конкурентів за кількома ключовими параметрами. Це підтверджується тестуванням, яке було проведено близько місяця тому (точніше, в жовтні 2017 року) у французькому місті Фонтанже.

Суперниками вироби виступили продукти компаній Метзелер, Данлоп, Континенталь, Піреллі і Бріджстоун.

Згідно з результатами, Michelin Road 5 продемонструвала найвищу якість зчеплення з мокрою дорожньою поверхнею. Одним з найважливіших переваг новинки виступає її здатність забезпечувати щільний контакт з асфальтом протягом тривалого часу. Тобто, навіть після певної експлуатації виріб залишається стійким, маневреним і оперативно реагує на рульові команди.

Конструкція, параметри і особливості шини

Щоб отримати дійсно продуктивні, витривалі і надійні літні покришки, фахівці Мішлен скористалися технологією XST Evo. Дану методику нерідко застосовують при виготовленні автомобільної гуми. Її суть полягає в певному поєднанні ламелей і жолобів, які здатні прорізати верхню крайку води і поліпшити її відведення з контактної плями. Цікаво те, що знос, неминучий при активній експлуатації шини, анітрохи не знижує ефективність протектора. Коли верхній шар компаунда стирається, відкривається нова форма ламелей. Широкі дренажні канали продовжують виконувати всі покладені на них функції, захищаючи мотоцикл від аквапланування, ковзання і пробуксовки.

shinyДля створення компаунда Michelin Road 5 була застосована інноваційна гумова суміш. Саме якісний, сучасний полімер відповідає за чудове зчеплення з сухою трасою. Каркас новинки виготовлений за технологією ACT+. В результаті, виріб отримало наступні характеристики:

  • підвищена курсова стійкість;
  • точне і безпечне подолання небезпечних ділянок шляху входження в круті повороти, їзда по похилій площині);
  • висока керованість;
  • маневреність;
  • довговічність;
  • динамічність.

Будучи міцною, витривалою і надійною, ця безкамерна шина від всесвітньо відомого виробника відмінно підходить для туризму і спортивної їзди.

Очікується, що нова модель з'явиться в дилерських мережах вже на початку 2018 року. Розмірний ряд буде включати 11 типорозмірів.

Характеристики шини
Назначение Мотоциклы/квадроциклы
Сезонность шин Летние шины
Вид шины Радиальная
Посадочный диаметр шины 17"
Ширина шины 120 мм
Высота профиля шины 60
Индекс нагрузки шины 55
Индекс скорости W
Состояние Новое

Написати відгук

Будьласка авторизуйтесь або зареєструйтеся для перегляду

Теги: мото-шини мішелін, мото-шини MICHELIN, шини для мотоцикла, PILOT ROAD 5, пілот роуд 5, 120/60 ZR17

Ви переглядали

MICHELIN 120/60 ZR17 PILOT ROAD 5 55W F