Facebook Instagram

MICHELIN 110/80 R19 ANAKEE 2 F 59V

  • MICHELIN 110/80 R19 ANAKEE 2 F 59V
  • Виробник: Michelin
  • Код товару: 95797
  • Наявність: Є в наявності
  • 3 095 грн.


МОТОШИНЫ MICHELIN ANAKEE 2

Торгівельна марка Michelin широко відома в Росії і за кордоном. Під цією торговою маркою випускаються шини для різної техніки, зокрема лінійка Anakee 2 призначена для мотоциклів класу Enduro. Ці шини відмінно зарекомендували себе при будь-яких умовах експлуатації.

При виробництві шин виникає протиріччя між вимогами до готового виробу. Так, шина повинна бути м'якою, для збільшення зчеплення з поверхнею, але підвищена м'якість шин веде до зниження зносостійкості. Тверда шина має підвищену зносостійкість, але низький коефіцієнт зчеплення з дорогою. За рахунок використання нової технології, за основу якої була взята технологія, застосовувана для гоночних машин, компанії Michelin вдалося усунути це протиріччя.

Мотошины Michelin порівняно з конкурентами мають термін експлуатації, підвищений майже на 30 відсотків. За рахунок своїх поліпшених ходових якостей ці мотошины займають провідні позиції на ринку моторезины.

Склад гуми C-RAO

Цей склад гуми застосовується при виробництві гоночних шин. Нова силіка, тобто кремнійорганічна кислота, що входить до складу гуми, і синтетичні еластомери підвищують ходові якості мотошин michelin незалежно від дорожніх умов. Нові компоненти гуми знижують витрату палива і підвищують безпеку руху як на мокрій, так і на сухій дорозі.

Розподіл жорсткості моторезины

Поєднання різних складів гумової суміші – ще одна нова технологія, застосовувана для шин Michelin. Так, для передніх коліс використовується більш м'яка суміш, що забезпечує найкращу керованість при русі на будь-яких швидкостях. Підвищена жорсткість гуми для задніх коліс забезпечує поліпшену передачу крутного моменту.

Покращений протектор

У числі нововведень при виробництві моторезины Michelin – покращений малюнок протектора. Протектор складається з великих і дрібних блоків, при цьому загальна його глибина була збільшена. Це збільшує термін служби покришки і дозволяє протягом терміну експлуатації зберегти ходові якості шини. За рахунок нового малюнка збільшена стійкість і підвищена самоочистка гуми.

Експлуатаційні якості мотошин Michelin Anakee 2 дозволили цієї продукції швидко завоювати велику популярність у власників мотоциклів. Експлуатація таких шин підтвердила заявлені технічні характеристики. Використання нових технологій значно поліпшило якість і експлуатаційні властивості продукції Мішлен.

Основні властивості моторезины Michelin Anakee 2

Підвищені швидкісні якості, отримані за рахунок нового складу гуми. Поліпшення стійкості і самоочищаемости гуми за рахунок нового малюнка протектора. Поліпшення керованості і підвищені тягові якості за рахунок розподілу жорсткості гуми. Крім того, нові технології дозволили підвищити якість виробництва, підвищити зносостійкість і збільшити термін служби мотошин Анаки 2.
Характеристики шини
Назначение Мотоциклы/квадроциклы
Сезонность шин Летние шины
Вид шины Радиальная
Посадочный диаметр шины 19"
Ширина шины 110 мм
Высота профиля шины 80
Индекс нагрузки шины 59
Индекс скорости V
Состояние Новое

Написати відгук

Будьласка авторизуйтесь або зареєструйтеся для перегляду

Теги: мото-шини мішелін, мото-шини MICHELIN, шини для мотоцикла, ANAKEE 2, 110/80 R19

Ви переглядали

MICHELIN 110/80 R19 ANAKEE 2 F 59V