Facebook Instagram

Шини Continental HA3 CITY PLUS 295/80 R22.5 154/149M універсальна

  • Шини Continental HA3 CITY PLUS 295/80 R22.5 154/149M універсальна
  • Виробник: Continental
  • Код товару: 512184000
  • Наявність: Є в наявності
  • 12 174 грн.


Conti City Plus – шини для міжміських перевезень
Третє покоління шин Continental: ще комфортніше, безпечніше і довговічніше ― ContinentalШини Conti City Plus HA3 призначені спеціально для регіональних перевезень в межах однієї області або регіону, по дорогах типу місто-село. Вони найкраще відповідають високим вимогам цього специфічного сегмента. Шини призначені для використання на всіх мостах і доступні в розмірі 295/80 R 22.5. Їх перевага – в відмінних експлуатаційних характеристиках і добре зчеплення з вологим покриттям протягом усього терміну служби. Крім того, шинам Conti City Plus властива висока зносостійкість і рівномірний характер зносу.

Шини ContiCityPlus стали оптимальним рішенням складного конфлікту між універсальністю і економічністю, ― повідомив AUTO-Consulting Ганс-Бернд Корті.

Результати випробувань, що проводилися при розробці шин Conti City Plus HA3, були дуже позитивними: істотне поліпшення ходових характеристик, відмінні гальмівні характеристики протягом усього терміну служби шин, значно збільшений пробіг та істотно зменшений опір коченню.

В унікальному профілі City Plus HA3 поєднуються чітко виражені подовжні канавки для оптимальної керованості та зчеплення з вологим покриттям, і тривимірні ламелі на всю глибину протектора ― для підвищеної надійності зчеплення і високої ефективності гальмування на протязі всього терміну служби шин. Шини розміру 295/80R22.5, зазначені M + S, без проблем справляються з щоденними викликами складних регіональних доріг. Протектор 3-го покоління від Continental проводиться з абсолютно нової суміші і підвищує експлуатаційні якості виробу.
Характеристики шини
Назначение Грузовые/автобусы
Сезонность шин Всесезонные шины
Вид шины Радиальная
Посадочный диаметр шины 22.5"
Ширина шины 295 мм
Высота профиля шины 80
Индекс нагрузки шины 154
Индекс скорости M
Состояние Новое

Написати відгук

Будьласка авторизуйтесь або зареєструйтеся для перегляду

Теги: вантажні шини continental, вантажні шини Continental Шини Continental HA3 CITY PLUS, вантажні шини r22.5, універсальна вісь, 295/80 R22.5 154/149M універсальна

Ви переглядали