Facebook Instagram

Комплект галогенних ламп OSRAM Cool Blue Boost 62150CBB-HCB H1 80W 12V P14.5S

  • Комплект галогенних ламп OSRAM Cool Blue Boost 62150CBB-HCB H1 80W 12V P14.5S
  • Виробник: Osram
  • Код товару: 10203636
  • Наявність: Є в наявності
  • 411 грн.


Галогенна Лампочка капсульна, серії Cool Blue Boost, відмінно підходить для фар головної оптики, а саме для протитуманних фар, ближнього і дальнього світла. Освітлення на 50% яскравіше в порівнянні зі звичайними галогенними лампами, тим самим підвищується безпека та комфорт пересування в будь-який час доби і при будь-яких погодних умовах.
Такая лампочка подойдет как в обычные фары, так и в линзованные. Цоколь типа Н1/P14,5s. Цоколь с одним контактом, роль второго выполняет сам корпус лампы. Такие лампы имеют жесткий допуск на расположение спирали относительно фланца, а значит, позволяют размещать ее точно в фокусе отражателя оптического элемента или на нужном расстоянии от него. Установка таких лампочек очень проста, Вы это можете сделать самостоятельно, в домашних условиях, главное не притрагиваться к колбе лампочки, что бы не оставлять отпечатки пальцев, а так же желательное её предварительно протереть спиртом. Розмір відповідає стандартам посадкових місць у фарі. При споживаної потужністю 80 Вт, сила світлового потоку 700 Лм. Галогенна Лампочка з пофарбованої скляною колбою у синій колір, це дає блакитне світіння, температурою 5000 Кельвіна. Вона виготовлена з кварцового скла, яке більш міцне і витримує сильні вібрації. Робоча напруга 12 Ст. Термін експлуатації від до 650 годин.
В комплект входить дві лампочки.
Характеристики шини
Состояние Новое
Характеристики
Тип техники Легковой автомобиль
Цоколь H1

Написати відгук

Будьласка авторизуйтесь або зареєструйтеся для перегляду

Теги: Галогенні лампи, лампи в авто, освітлення в машину, лампи фари, лампи Osram, OSRAM Cool Blue Boost 62150CBB-HCB H1 80W 12V P14.5S

Ви переглядали