Facebook Instagram

Комплект галогенних ламп OSRAM Cool Blue Intense 64151CBI-HCB H3 12V 55W PK22S

  • Комплект галогенних ламп OSRAM Cool Blue Intense 64151CBI-HCB H3 12V 55W PK22S
  • Виробник: Osram
  • Код товару: 10203648
  • Наявність: Є в наявності
  • 302 грн.


Osram Cool Blue Intense H3 12V 64151CBI-HCB DUO - Галогенна лампа
Это галогенная лампочка, серии Cool Blue Intense от компании Osram, применяется для фар головной оптики, а именно ближнего света и для противотуманных фар. Они отличаются мощным голубовато-белым светом, с температурой свечения 4200 К, который придаст Вашему автомобилю стильный вид, как стандартные ксеноновые лампы. Освещение на 20% ярче по сравнению с обычными галогеновыми лампами, тем самым повышается безопасность и комфорт передвижения в любое время суток и при любых погодных условиях. Установка дуже проста, Ви це можете зробити самостійно, в домашніх умовах, головне не торкатися до колби лампочки, що б не залишати відбитки пальців, а так само бажана її попередньо протерти спиртом. Конструкція лампочок стійка до вібрацій, а розмір відповідає стандартам посадкових місць у фарі.
Цоколь типу Н1/P14,5s у якого один контакт, роль другого контакту виконує сам корпус. Такі лампочки вважаються фланцевими, у них обмежений відстань між металевим фланцем і спіраллю, що дозволяє розміщувати її щодо відбивача на потрібній відстані. При споживаної потужності в 55 Вт, сила світлового потоку 1550 Лм. Колба пофарбована в синій колір, виготовлена з якісного скла, воно більш міцне і скорочує вплив шкідливого ультрафіолету. Робоча напруга 12 В, вживаність тільки для легкового транспорту.
В комплект входить дві лампочки.
Характеристики шини
Состояние Новое
Характеристики
Тип техники Легковой автомобиль
Цоколь H3

Написати відгук

Будьласка авторизуйтесь або зареєструйтеся для перегляду

Теги: Галогенні лампи, лампи в авто, освітлення в машину, лампи фари, лампи Osram, OSRAM Cool Blue Intense 64151CBI-HCB H3 12V 55W PK22S

Ви переглядали