Facebook Instagram

Шини Aufine Radial 102 155/70 R13 75T

  • Шини Aufine Radial 102 155/70 R13 75T
  • Виробник: Aufine Group
  • Код товару: 155400
  • Наявність: Є в наявності
  • 637 грн.


Автошини Aufine випускаються одним з найвизначніших заводів. Для забезпечення найвищої якості продукції, компанія користується останніми технологіями і постійно оновлює верстатний парк. З дня заснування виробник поставила в главу турботу про зручність і безпеки автовласників, і твердим кроком йде в даному напрямку. Зараз гума Ауфайн є в торгових точках 120 з гаком країн на всіх континентах світу.

Список моделей бренду включає шини для найширшого спектра різних автомобілів, від легкових автомобілів до важких вантажівок, спеціалізованої та агропромислової техніки і широкий вибір колісних дисків. Бажаючи завжди залишатися в числі лідерів, виробник постійно проводить дослідження в секторі якості сировини, структури автогуми, розширює номенклатуру своєї продукції. З залученням тривимірного комп'ютерного проектування з'являються новітні малюнки протектора шини, завдяки яким водій найбільш комфортно почувається на будь-якій дорозі в будь-який час року.

Автошини Aufine Radial 102 призначені для використання на легкових автомобілях в теплу пору року. Модель зарекомендувала себе з найкращого боку, завдяки високим показникам зчеплення з різними видами дорожнього покриття. Малюнок протектора шини спеціально розроблявся для забезпечення керованості при проходженні крутих поворотів та інших складних ділянок. Гума Ауфайн Редиал 102 досить міцна і має хороший рівень захисту.

Подорож на природу жарким сонячним днем на машині, на якій стоять шини Ауфайн Редиал 102 , подарує вам відчуття неповторного задоволення від управління і їзди. З-за високої якості, автомобільна гума дозволяє значно скоротити витрати з бюджету внаслідок тривалого терміну служби гуми, якої часто вистачає на кілька сезонів.

Зовнішній вид літньої гуми Aufine Radial 102 поєднує в собі актуальні течії в автомобільному дизайні і новітні розробки з високоякісними матеріалами. Гібридні канавки на протекторі шини гарантують ефективне зчеплення з дорожнім покриттям. З-за оптимізованого плями зчеплення з дорогою, гума має більш тривалий робочий термін.

Центральне ребро наділяє літні шини Ауфайн Редиал 102 прекрасною курсовою стійкістю. Разом з жорстким бічним ребром, це додає машині гарантовано точне управління і першокласну маневреність.

У найширшому спектрі моделей виробника, кожен водій зможе вибрати для свого авто саме ті шини, які зможуть задовольнити найвибагливіші вимоги. Є автошини для різних погодних і кліматичних умов, а також для будь-яких відстаней і доріг. Так як представенные автошини виготовлені з найкращих матеріалів, всі вони володіють великою міцністю, прекрасною зносостійкістю, і прекрасним зчепленням з дорогою, забезпечуючи додаткову економію палива.

Характеристики шини
Назначение Легковые
Сезонность шин Летние шины
Вид шины Радиальная
Посадочный диаметр шины 13"
Ширина шины 155 мм
Высота профиля шины 70
Индекс нагрузки шины 75
Индекс скорости T
Состояние Новое

Написати відгук

Будьласка авторизуйтесь або зареєструйтеся для перегляду

Теги: Шини Aufine, шини літні ауфайн, шини літні Aufine, Шини Aufine Radial 102, редиал 102, літні шини r13, 155/70 R13 75T

Ви переглядали

Шини Aufine Radial 102 155/70 R13 75T