Facebook Instagram

Шини Infinity INF-049 175/65 R14 82T

  • Шини Infinity INF-049 175/65 R14 82T
  • Виробник: Infinity
  • Код товару: 221000350
  • Наявність: Є в наявності
  • 896 грн.


Шина Infinity Inf-049 – це зимова модель, яка використовується на легкових автомобілях. Дана шина забезпечує контроль, відмінну керованість і чудові тягові властивості на різному дорожньому покритті. Спеціально розроблений асиметричний протектор має спеціально розташовані блоки, які між собою мають оптимально підібрані відстані. Три широких водовідвідних канали спільно з великою кількістю ламелей швидко виводять талий сніг, бруд і сніг з протектора. Також, завдяки збільшеній глибині протектора, шина має підвищену прохідність і керованість.

Підвищену кількість кремнію в гумової суміші забезпечує гумі підвищену зносостійкість і дозволяють зберігати еластичність при великих негативних температурах. Завдяки посиленим блокам, розташованим в плечових зонах, шина Infinity Inf-049 забезпечує точне управління і відмінне зчеплення з різноманітним дорожнім покриттям, як при прискоренні, так і при гальмуванні. Поєднання унікальної гумової суміші і асиметричного малюнка протектора дозволяє шині «вгризається» в дорожнє покриття, забезпечуючи надійне зчеплення.

По закінченню виробництва шина пройшла різні тести та лабораторні випробування, підтвердивши свою якість, яке відповідає всім світовим стандартам.

При виготовленні каркаса протектора був використаний посиленої міцності корд, який надав шині підвищену надійність і здатність долати підвищені навантаження, що часто виникають при русі в зимовий час. Дана шина має оптимальне співвідношення ціна/якість, тому користується великим попитом серед споживачів.
 

Основні особливості шини Infinity Inf-049



— численні ламелі і широкі канали ефективно виводять сніг і воду з плями контакту, що суттєво зменшує ризик аквапланування;
— спеціально підібраний крок блоків протектора, а також оптимально підібрано їх кількість, забезпечує чудовий акустичний комфорт при будь-якій швидкості руху;
— спеціальні добавки в гумову суміш дозволило добитися підвищеної зносостійкості і підвищених зчіпних характеристик.
Характеристики шини
Назначение Легковые
Сезонность шин Зимние шины
Вид шины Радиальная
Посадочный диаметр шины 14"
Ширина шины 175 мм
Высота профиля шины 65
Индекс нагрузки шины 82
Индекс скорости T
Состояние Новое

Написати відгук

Будьласка авторизуйтесь або зареєструйтеся для перегляду

Теги: зимові шини Infinity, зимові шини інфініті, Infinity INF-049, INF-049, зимові шини r14, 175/65 R14 82T

Ви переглядали

Шини Infinity INF-049 175/65 R14 82T