Facebook Instagram

Шини Pirelli Cinturato P1 Verde 185/55 R14 80H

  • Шини Pirelli Cinturato P1 Verde 185/55 R14 80H
  • Виробник: Pirelli
  • Код товару: 2326300
  • Наявність: Є в наявності
  • 1 472 грн.


На хвилі ажіотажу навколо концепції екологічно чистих автошин, італійський виробник Pirelli вирішив представити ще одну подібного класу модель, а точніше – модифікацію вже існуючої серії Pirelli Cinturato P1, що вперше вийшла на ринок навесні 2011 року.

При непомітних оку зміни зовнішньої частини Cinturato P1 був радикально переглянутий і створений заново гумовий компаунд, що пішов на виготовлення покришок нового покоління. Зробивши цей крок, італійським фахівцям вдалося підняти технологічний рівень лінійки на щабель вище. Водієві ж досить знати, що шини Pirelli Cinturato P1 VERDE вийшли більш досконалими, демонструючи ще більш стабільну і виразну динаміку на дорозі.

Зокрема модернізація матеріалу призвела до підвищення легкості кочення шин. Наслідок цього цілком закономірне – тим водіям, чий особистий транспорт укомплектований шина мі Cinturato P1 VERDE можна рідше думати про дозаправлення пальним. Крім того, модифікована гума сприяє кращому зчепленню протектора з дорогою під час гальмування, а отже, гальмівний шлях обіцяє бути стабільно коротким.

Порівнюючи колишню версію і більш сучасні шини Pirelli Cinturato P1 VERDE, можна відзначити і те, що в останніх навантаження на робочу область, контактіруемие з дорогою, розсіюється ефективніше. Наслідком цього є те, що локальний знос практично виключений і гума прослужить довше із збереженням заводський глибини малюнка.

За міжнародною класифікацією модель має оцінку «В» в категорії опору коченню, що означає реальну економічність даної конструкції.

Характеристики шини
Назначение Легковые
Сезонность шин Летние шины
Вид шины Радиальная
Посадочный диаметр шины 14"
Ширина шины 185 мм
Высота профиля шины 55
Индекс нагрузки шины 80
Индекс скорости V
Состояние Новое

Написати відгук

Будьласка авторизуйтесь або зареєструйтеся для перегляду

Теги: шини Pirelli (Піреллі), літні шини Pirelli Cinturato P1 Verde, Синтурато П1, літні шини r14, 185/55 R14 80H

Ви переглядали

Шини Pirelli Cinturato P1 Verde 185/55 R14 80H