Facebook Instagram

Шини Sumitomo BC100 185/55 R15 82V

  • Шини Sumitomo BC100 185/55 R15 82V
  • Виробник: Sumitomo
  • Код товару: 326911
  • Наявність: Є в наявності
  • 1 252 грн.


Шини Sumitomo BC100 – модель 2017 року, виготовлена для експлуатації в літній період на легкових автомобілях різних марок. Японська компанія Sumitomo виробляє шинну продукцію з оптимальним поєднанням якості і технічних показників. Оригінальність дизайну автошини та доступність ціни забезпечують величезну популярність вироби цього бренду у автовласників всього світу.

Характиристика автошини Сумітомо БЦ 100:

  • надійність зчіпних якостей на сухій і вологій поверхні;
  • збільшений термін використання;
  • активний опір гидропланированию;
  • стабільна стійкість і керованість;
  • зносостійка, термостійкий гума.

Протекторшини Sumitomo BC100 спроектований із застосуванням сучасної технології 3D-моделювання і має досить привабливий зовнішній вигляд. Блоки, що формують ребро в центрі, нагадують за формою крило птаха, що можна розцінювати як натяк на високий індекс швидкості нової моделі. Маркування ВС у назві шини означає відмінне зчеплення на мокрій поверхні дороги і паливну економічність. Автомобільна гума відрізняється не тільки стильним дизайном, а і чудовими технічними і експлуатаційними властивостями. Особлива будова і розміри блоків центральної зони сприяють хорошій керованості та курсової стійкості на будь-якій швидкості руху і в будь-яку погоду. Квадратні елементи зони плеча автошини служать для якісного гальмування, оптимізації площі плями контакту і рівномірного розподілу по ній навантаження. При цьому виключається нерівномірність зносу і бічне ковзання в дощову погоду.

Надійна і міцна внутрішня конструкція, жорстка стійка до механічного впливу гума збільшили на 13% тривалість служби моделі. Широкі і глибокі окружні канали в лічені секунду евакуюють потоки води за межі контактно плями автошини, забезпечуючи при цьому усунення аквапланування. Прорізи в протекторних блоках і канавки між ними призначені для кращої адгезії і поглинання шумових та вібраційних коливань.

Гума Сумітомо БЦ 100 володіє не тільки високою стійкістю до зносу, а й впливає на показники зчеплення, мінімально протидіє коченню, що знижує витрату палива і кількість шкідливих викидів в атмосферу. Вхідні в її склад силіка та інноваційні компоненти дозволяють витримувати високу температуру без шкоди технічним характеристикам автошини.

Характеристики шини
Назначение Легковые
Сезонность шин Летние шины
Вид шины Радиальная
Посадочный диаметр шины 15"
Ширина шины 185 мм
Высота профиля шины 55
Индекс нагрузки шины 82
Индекс скорости V
Состояние Новое

Написати відгук

Будьласка авторизуйтесь або зареєструйтеся для перегляду

Теги: літні шини, літні шини Sumitomo, літні шини Сумітомо, Шини Sumitomo BC100, Сумітомо бц 100, літні шини r15, 185/55 R15 82V

Ви переглядали

Шини Sumitomo BC100 185/55 R15 82V