Facebook Instagram

Шини COOPER Zeon CS8 225/50 R17 98Y XL

  • Шини COOPER Zeon CS8 225/50 R17 98Y XL
  • Виробник: Cooper
  • Код товару: 5350194
  • Наявність: Є в наявності
  • 2 394 грн.


Cooper Zeon CS8 – асиметрична легкова шина класу UHP, призначена для експлуатації в літній період. У ній дивовижним чином переплелися першокласні зчіпні властивості в сухих і мокрих дорожніх умовах, висока стійкість до аквапланування, ефективність витрати палива і їздовий комфорт.

Ключові особливості моделіУ розробці новинки 2015 року Cooper Zeon CS8 (Купер Зеон Сі-Ес 8) непосредственнное участь брав гонщик Формули 1 і за сумісництвом посол бренду Девід Култхард. Він відчував прототипи моделі і давав зворотний зв'язок команді інженерів.

Модель Zeon CS8 прийшла на зміну шин Cooper Zeon CS6, які у свій час користувалися неймовірним успіхом. «Вісімка» має новий рисунок протектора з великими кільцевими канавками, які забезпечують швидкий відвід води із плями контакту, і багатокрокової послідовністю розташування блоків протектора, що сприяє зменшенню генерованого шиною шуму.

Інноваційні візуальні індикатори зносу Wear Square дозволяють водієві легко і швидко оцінити залишкову глибину протектора. Вбудовані в дизайн в шести місцях на зовнішній і внутрішній частинах протектора, вони мають контур квадрата.

У міру зносу шини вони проходять п'ять етапів, зазначає технічний фахівець Shina.Guide. З повного квадрата на нових шинах візуальні індикатори можуть трансформуватися в знак знак, що попереджає про гостру необхідність заміни покришки. Ці індикатори просигналізує про нерівномірному зносі протектора і можливі проблеми зі сходом-розвалом коліс.

Ключові особливості моделіКрім того, Cooper CS8 Zeon має щілиноподібні 3D-ламелі, які на відміну від традиційних ламелей не тільки підвищують зчіпні й тягові властивості шини на мокрому асфальті, але і обмежують деформацію блоків протектора, що допомагає контролювати розсіювання тепла і наділяє блоки великою стійкістю для оптимальної керованості на сухих дорожніх умовах.

За даними компанії-виробника, удосконалений склад гумової суміші протектора Zeon CS8, а також застосування нової полімерної технології і передових методів змішування, дозволили поліпшити зчіпні властивості моделі на мокрій і сухій дорозі, а також зменшити опір коченню, що в результаті призвело до більшої ефективності використання палива.

Успішне впровадження новітніх технологій дозволило шиноделам з Cooper створити унікальні літні покришки Zeon CS8, які виділяються в ряду собі подібних максимальним зчепленням з мокрою дорогою, (клас «А» за європейською системою маркування шин) і відмінною керованістю.

Характеристики шини
Назначение Легковые
Сезонность шин Летние шины
Вид шины Радиальная
Ширина шины 225 мм
Высота профиля шины 50
Индекс нагрузки шины 98
Индекс скорости Y
Состояние Новое
Характеристики
Посадочный диаметр шины 17"

Написати відгук

Будьласка авторизуйтесь або зареєструйтеся для перегляду

Теги: літні шини, літні шини cooper, cooper Zeon CS8, COOPER Zeon CS8, зеон 8, літні шини r17, 225/50 R17 98Y XL

Ви переглядали

Шини COOPER Zeon CS8 225/50 R17 98Y XL