Facebook Instagram

Шини Dunlop SP Sport 9000 285/50 R18 109W

  • Шини Dunlop SP Sport 9000 285/50 R18 109W
  • Виробник: Dunlop
  • Код товару: 572050
  • Наявність: Є в наявності
  • 4 946 грн.


Dunlop SP Sport 9000 - літня спортивна шина найвищої якості. Класичний спрямований малюнок, відмінне зчеплення на будь-яких швидкостях, високий комфорт шин класу «Ultra High Performance» - одним словом, чудовий вибір для власників сучасних спортивних автомобілів

Шина Dunlop SP Sport 9000 – втілення інноваційного підходу до конструювання сучасних спортивних шин. Унікальний склад гумової суміші і оригінальний дизайн протектора гарантують повний контроль над автомобілем навіть в самих екстремальних ситуаціях. Спрямований малюнок протектора і технологія «Hydro Max» гарантують абсолютну захист від аквапланування і прекрасні гальмівні характеристики на сухій і мокрій дорозі. Завдяки безлічі плавно вигнутих каналів вода і бруд відводяться одночасно за кількома напрямами, миттєво очищаючи пляма контакту протектора з дорогою і гарантуючи чудову стійкість і чуйність управління навіть при товстої водній плівці.

Особлива форма блоків протектора спільно з оптимальним складом гумою суміші забезпечує низький опір коченню для економії палива і скорочення викидів шкідливих речовин в атмосферу. Спеціальний склад гуми також підвищує зносостійкість і довговічність покришки.

Безшовна конструкція кожуха, виконаного за технологією «Jointless Band», знижуючи загальний вага шини і тим самим зменшуючи навантаження на амортизатори і забезпечуючи неперевершену м'якість ходу по гладкій поверхні, а також прекрасну шумоізоляцію. Для захисту колеса від пошкоджень застосовується технологія «особливо жорсткого борту» (Maximum Flange shield rim protection), приймає на себе всі зовнішні механічні дії.

Характеристики шини
Назначение Легковые
Сезонность шин Летние шины
Вид шины Радиальная
Посадочный диаметр шины 18"
Ширина шины 285 мм
Высота профиля шины 50
Индекс нагрузки шины 109
Индекс скорости W
Состояние Новое

Написати відгук

Будьласка авторизуйтесь або зареєструйтеся для перегляду

Теги: шини dunlop, шини dunlop, Dunlop SP Sport 9000, літні шини r18, 285/50 R18 109W

Ви переглядали

Шини Dunlop SP Sport 9000 285/50 R18 109W