Facebook Instagram

MICHELIN 2.50-17 M62 GAZELLE 43P RF TT

  • MICHELIN 2.50-17 M62 GAZELLE 43P RF TT
  • Виробник: Michelin
  • Код товару: 57417
  • Наявність: Є в наявності
  • 797 грн.


Річна мотоциклетна шина Michelin M62 Gazelle відрізняється дещо незвичною сферою застосування. Її спеціально розробили для малокубатурных байків – мопедів. Тим не менш, у цій моделі були застосовані дуже багато фірмові технології французького виробника, що зумовило її високі експлуатаційні характеристики.
  • Посилений каркас
Оскільки шина призначена в основному для експлуатації в специфічних міських умовах, то французькі шинники воліли посилити каркас, щоб забезпечити йому захист від агресивного зовнішнього впливу, що чиниться при наїзді на різні тверді перешкоди. Саме тому його основою був зроблений сталевий корд, який надав шині міцність і еластичність.
  • Тривалий термін служби
Ще одним важливим перевагою даної моделі є дуже тривалий термін служби. В основному це заслуга протекторного малюнка і брекера, що знаходиться безпосередньо під ним, а також гумової суміші. Протектор шини Michelin M62 Gazelle відрізняється збільшеною глибиною, що підвищує довговічність служби. У брекері є додаткові шари з полімерних матеріалів, які забезпечують додатковий захист від проколів і порізів. Приблизно такими ж властивостями наділили гумову суміш спеціальні компоненти в складі гумової суміші.
  • М'якість на ходу
При розробці даної моделі особливу увагу було приділено забезпеченню максимально високого рівня їздового комфорту. Ця шина відрізняється надзвичайно м'яким ходом, за що варто дякувати боковини, якими навмисно надали підвищену еластичність.
  • Прекрасне зчеплення і курсова стійкість на мокрій дорозі
Протекторний малюнок вигідно відрізняє V-подібний дизайн, а також наявність великого числа зчіпних кромок, утворених численними блоками. Така компонувальна схема забезпечує шині завидну курсову стійкість і зчеплення, особливо на мокрій дорозі.
Основні особливості шини Michelin M62 Gazelle
— шина спеціально створена для експлуатації на мопедной техніці специфічних міських умовах;
— оптимізований симетричний направлений рисунок протектора з V-подібним дизайном забезпечує відмінні зчіпні властивості і курсову стійкість, особливо на мокрому асфальті;
— надзвичайна м'якість на ходу, завдяки еластичним боковин;
— висока стійкість до проколів і порізів за рахунок великої глибини протекторного малюнка, спеціальних компонентів у складі гумової суміші і додатковими шарами з полімерів у брекері.
Характеристики шини
Назначение Мотоциклы/квадроциклы
Сезонность шин Летние шины
Вид шины Диагональная
Посадочный диаметр шины 17"
Ширина шины 2.5"
Индекс нагрузки шины 43
Индекс скорости P
Состояние Новое

Написати відгук

Будьласка авторизуйтесь або зареєструйтеся для перегляду

Теги: мото-шини мішелін, мото-шини MICHELIN, шини для мотоцикла, M62 GAZELLE, мішелін газиль, 2.50-17

Ви переглядали

MICHELIN 2.50-17 M62 GAZELLE 43P RF TT