Facebook Instagram

Шини Aeolus ATR33 385/65 R22.5 160K причіпна

  • Шини Aeolus ATR33 385/65 R22.5 160K причіпна
  • Виробник: Aeolus
  • Код товару: 74633
  • Наявність: Є в наявності
  • 8 400 грн.


Шини Aeolus ATR33 відрізняються не тільки спеціально підготовленим складом гумової суміші, але і посиленим каркасом, а також малюнком протектора з S-образними поздовжніми канавками і закритими плечовими зонами. Завдяки цьому шини стали міцніше і довговічніше, оскільки знизилася ймовірність того, що дрібні камені застрягнуть в протекторі, а плечовини менш схильні до деформації під час маневрування.

«Шини ATR33 були розроблені після масштабного ринкового дослідження, проведеного нами для компанії Aeolus, - розповів директор Heuver Bertus Хойвер (Bertus Heuver). – Ми дізналися у міжнародних і регіональних перевізників їх уподобання щодо шин для причепів, і в результаті були виявлені три основних фактори – міцність, стійкість і придатність до відновлення протектора. Aeolus використовувала результати цього опитування при створенні нових шин, які дуже успішно пройшли наші випробування і вже готові для замовлення. Ми пов'язуємо великі надії з цими шин, оскільки завдяки своїм інновацій вони встановлюють новий стандарт для високоякісних шин з конкурентною ціною».

Aeolus ATR33 мають 4-шаровою конструкцією каркаса, що, за словами г-на Хойвера, «робить шини ідеальними для відновлення протектора». «Ці шини повністю відповідають європейським вимогам і стандартам, які є самими строгими у світі, - додав він. – І на практиці це означає, що вони володіють високими технічними характеристиками».

Новинка доступна в розмірі 385/65 R22.5.

Характеристики шини
Назначение Грузовые/автобусы
Сезонность шин Всесезонные шины
Вид шины Радиальная
Посадочный диаметр шины 22.5"
Ширина шины 385 мм
Высота профиля шины 65
Индекс нагрузки шины 160
Индекс скорости K
Состояние Новое

Написати відгук

Будьласка авторизуйтесь або зареєструйтеся для перегляду

Теги: Шини Aeolus, вантажні шини Aeolus, вантажні шини аеолус, Шини Aeolus ATR33, шини на причіп, шини r22.5, 385/65 R22.5 160K причіпна

Ви переглядали