Facebook Instagram

Моторне масло Motul 6100 Synergie+ 5W-40 1л

  • Моторне масло Motul 6100 Synergie+ 5W-40 1л
  • Виробник: Motul
  • Код товару: 838411
  • Наявність: Є в наявності
  • 253 грн.
  • 228 грн.


Моторне масло MOTUL 6100 SYNERGIE+ 5W40 для бензинових і дизельних двигунів створено за власною запатентованою компанією технології TECHNOSYNTHESE®. Відмінною рисою масел, створених за даної технології є високий вміст синтетичних базових компонентів, що максимально наближає експлуатаційні характеристики масел TECHNOSYNTHESE® до синтетичним.

MOTUL 6100 SYNERGIE+ 5W-40 розроблена для сучасних легкових автомобілів, оснащених потужними, высокообъемными бензиновими і дизельними двигунами. Також дане моторне масло застосовується і в двигунах з турбонаддувом і безпосереднім уприскуванням і системою нейтралізації відпрацьованих газів. Відмінною особливістю 6100 SYNERGIE+ 5W-40 є його відносна універсальність застосування: як в двигунах, що працюють на всіх сортах бензину, дизельного та газового палива (LPG).

Високий відсоток вмісту синтетичних компонентів в базовій основі MOTUL 6100 SYNERGIE+ 5W-40 забезпечує дуже високу змазує здатність, значно зменшуючи тертя і забезпечуючи стійкість до впливу високих температур (особливо це характерно в сучасних двигунах).

Стандарти якості відповідають найвищим вимогам до моторного мастила. Стандарт API SL (порівняно з API SJ) говорить про більшої стійкості олії до старіння, особливо при збільшених межсменных інтервалах. Також новий стандарт свідчить про поліпшених антиокислювальних властивостей і вязкостной стабільності продукту 6100 SYNERGIE+ 5W-40. А його здатність попереджати утворення шламу і відкладень і протизносні властивості роблять дане масло одним з найбільш привабливих й вигідних з економічної точки зору.

Стандарт ACEA B4 передбачає мийно-диспергуючі властивості масла і стійкість до підвищення в'язкості при появі сажі.

Примітно, що MOTUL 6100 SYNERGIE+ 5W-40 може змішуватися з мінеральними та синтетичними маслами, що є істотною перевагою під час тривалої поїздки або при необхідності заощадити. Фахівці Motul також високо оцінюють антиокислювальні, протизносні, антикорозійні та антипінні властивості даного продукту.

Масло MOTUL 6100 SYNERGIE+ 5W-40 схвалено такими найбільшими автовиробники, як: Volkswagen і Mercedes-Benz, що зайвий раз підкреслює високотехнологічність моторного масла та найвищий ступінь довіри до нього.

Коментар супервайзера регіональних технічних менеджерів ексклюзивного імпортера продукції Motul ТОВ «ТекЛюб», Андрія Лаушкіна: «Добра половина автотранспорту в Росії відноситься до так званого «попереднього покоління». Надійність для цих машин виходить на перший план. Відповідаючи високим вимогам стандартів API і ACEA, продукт MOTUL 6100 SYNERGIE+ 5W-40 забезпечить необхідну захист постгарантійним автомобілів. А низькотемпературний клас в'язкості дасть власникові впевненість при запуску в суворих російських умовах».

Коментар директора з маркетингу ексклюзивного імпортера продукції Motul ТОВ «ТекЛюб», Тимура Іскандер: «Новий продукт є логічним продовженням розвитку власної запатентованої технології MOTUL TECHNOSYNTHESE®. Це перший продукт в Росії, пропонований компанією MOTUL, класифікований по SAE 5W40 і виконаний за технологією TECHNOSYNTHESE®. Це зайвий раз доводить її невичерпний потенціал, який як ніколи затребувана на ринку в нинішніх умовах. Як і багато інші продукти MOTUL, масло 6100 SYNERGIE+ 5W-40 виготовлено на власному виробничому підрозділі компанії і, слідуючи філософії бренду, перевищує сертифіковані параметри. Я впевнений, що автовласники, використовуючи 6100 SYNERGIE+ 5W-40 відчують впевненість від повноцінної експлуатації і задоволення від економії при купівлі».


Схвалення

VW 502.00-505.00
MB 229.3

Характеристики і стандарти

ACEA A3//B4
API SL/CF

Характеристики
Вид масла Синтетическое
Вязкость масла по SAE 5W-40
Объем жидкости 1
Применение по типу Легковые автомобили

Написати відгук

Будьласка авторизуйтесь або зареєструйтеся для перегляду

Теги: спортивне масло, якісне масло, масло матюль, моторне масло, 6100 Synergie+, 5W-40 1л

Ви переглядали

Моторне масло Motul 6100 Synergie+ 5W-40 1л