Facebook Instagram

Комплект ксенона Solar H3 5000K 35W

  • Комплект ксенона Solar H3 5000K 35W
  • Виробник: Solar
  • Код товару: 10202118
  • Наявність: Є в наявності
  • 713 грн.
  • 606 грн.


Комплект ксенона SOLAR подходит для установки на большинство автомобилей, как для замены штатного ксенона, так на место обычного галогенного света без дополнительного переоборудования. Данный комплект состоит из балластов SOLAR Ballast и лампочек SOLAR H3 5000K, и предназначен для установки в автомобили с раздельной оптикой.
Блок розпалу, це універсальний компонент, який забезпечує стабільну роботу і швидкий старт з високим рівнем захисту. Розміри стандартні, з відмінною герметизацією, і невибагливі в експлуатації. Для безпечного використання блок розпалу захищений від короткого замикання, зворотної полярності і від підключення без ламп. Роз'єм КЕТ, з прямокутним коннектором, найчастіше зустрічаються на європейському ринку.
Ксеноновая лампа SOLAR H3 5000K, повышает комфорт и безопасность вождения, подсвечивая обочину и других участников дорожного движения. Световой поток, создаваемый Ксеноновыми лампами, максимально приближен к природному дневному свету, что в свою очередь обеспечивает более естественное восприятие дороги при любых погодных условиях. Предназначена для автомобилей с цоколем H3, можно устанавливать в главную оптику, для ближнего света, и для противотуманных фар. Колірна температура 5000K дає теплий білий світ, який гарантує комфорт Ваших очей, не засліплює інших учасників дорожнього руху та не викликає порушень зору у водіїв. Термін служби складає приблизно 2000 годин.
В комплект входить дві ксенонові лампи, два блоки розпалу та монтажний комплект.
Характеристики шини
Состояние Новое
Характеристики
Мощность 35
Тип Ксенон
Тип техники Легковой автомобиль
Цветовая температура 5000K
Цоколь H3

Написати відгук

Будьласка авторизуйтесь або зареєструйтеся для перегляду

Теги: Комплект биксенона, Комплект ксенона, свет на авто, Комплект ксенона Solar, Комплект ксенона Солар, Solar H3 5000K 35W

Ви переглядали

Комплект ксенона Solar H3 5000K 35W