Facebook Instagram

MICHELIN 80/100 R21 STARCROSS MH3 F 51M

  • MICHELIN 80/100 R21 STARCROSS MH3 F 51M
  • Виробник: Michelin
  • Код товару: 560859
  • Наявність: Є в наявності
  • 1 568 грн.


Опис шини Michelin Starcross MH3


Значна частина перемог у світових чемпіонатах з мотокросу останніх років пов'язана з річною мотоциклетної шиною Michelin Starcross MH3, яка користується популярністю у професіоналів в даному виді спорту. Власне, багато хто з них, поряд з французькими шинниками, є її співавторами, оскільки брали безпосередню участь у її створенні і доведення.
Що стосується спеціалізації, то дана модель призначена для інтенсивної експлуатації переважно на твердих ґрунтах, що відбилося на її конструкції.
 

Відмінна курсова стійкість



Однією з відмінних рис керованості даної моделі є відмінна курсова стійкість, яку вона демонструє навіть при значних кутах нахилу. За це варто дякувати протекторний малюнок передньої шини Michelin Starcross MH3, який має цілу низку характерних рис.

Насамперед, це форма і розміри блоків, розташованих в його центральній частині. Вони мають трапецієподібну конфігурацію і складаються з двох рівних частин. Таке технічне рішення дозволило значно поліпшити стабільність поведінки шини при русі по прямій, а також підвищило ефективність гальмування.

При здійсненні різких маневрів до блоків центральній частині протектора додаються аналогічні елементи, розташовані в плечових зонах. Їх велика висота і масивні розміри забезпечують хорошу курсову стійкість навіть при значних кутах нахилу мотоцикла.
 

Високі тягово-зчіпні показники



Крім цього, дана модель вигідно відрізняється відмінними тягово-зчіпними властивостями. В цьому основна заслуга протекторного малюнка задньої шини, у якого також є цілий ряд характерних особливостей. Насамперед, це ширина і профіль протектора, за рахунок чого вдалося значно збільшити розміри плями контакту.

Крім цього, помітно відрізняється форма, розміри і розташування протекторних елементів. У центральній частині розташовані дуже масивні чотирикутні блоки, стінки яких увігнуті. Це дозволяє шині демонструвати відмінні показники прискорення, не закопуючи при цьому в грунт.
 

Основні особливості шини Michelin Starcross MH3



— шина спеціально створена для мотокросу за допомогою відомих у цих спортивних змаганнях гонщиків;
— відмінна курсова стійкість при будь-яких нахилах мотоциклі, завдяки оригінальній конструкції центральній частині протектора передньої шини;
— збільшене пляма контакту, масивні чотирикутні блоки протекторного малюнка задньої шини забезпечують чудові тягово-зчіпні властивості в поздовжньому напрямку.
Характеристики шини
Назначение Мотоциклы/квадроциклы
Сезонность шин Летние шины
Вид шины Радиальная
Посадочный диаметр шины 21"
Ширина шины 80 мм
Высота профиля шины 100
Индекс нагрузки шины 51
Индекс скорости M
Состояние Новое

Написати відгук

Будьласка авторизуйтесь або зареєструйтеся для перегляду

Теги: мото-шини мішелін, мото-шини MICHELIN, шини для мотоцикла, STARCROSS MH3, 80/100 R21

Ви переглядали

MICHELIN 80/100 R21 STARCROSS MH3 F 51M