Facebook Instagram

MICHELIN 190/50 ZR17 PILOT R POWER 73W

  • MICHELIN 190/50 ZR17 PILOT R POWER 73W
  • Виробник: Michelin
  • Код товару: 632398
  • Наявність: Є в наявності
  • 2 883 грн.


Для городских спортивных байков больше всего подходят мотошины «Мишлен Пилот Пауэр». Выезжать на трек, конечно, можно, но только любителям. Отличная управляемость с Pilot Power ограничена предельными возможностями (временем круга). Для треков больше подходят специальные модели покрышек. У моторезины Pilot Power имеются свои преимущества — достойная износостойкость и отличная управляемость на разных маршрутах. Многие мотоциклисты устанавливают покрышки Pilot Power на переднее колесо транспортного средства с рабочим объемом двигателя более 1 л. Дана модель дозволяє маневрувати на крутих поворотах і мінімізувати неприємності при постійних гальмуваннях. Помірно агресивний пілотаж передбачає необхідність покришок Пілот Пауер до 20 тисяч км на передньому колесі і 10 тисяч — на задньому. Трек здатний «угробити» навіть такі якісні шини набагато швидше.

Виготовляється моторезина Pilot Power з використанням однокомпонентної технології, у той час як конкуруючі моделі часто припускають 2 компоненти для виробництва гуми. Варто розцінювати таке виготовлення менш ефективним? Звичайно, двокомпонентні шини володіють більш широкими можливостями в плані граничної швидкості та ін. Однак початковим призначенням мотошин Michelin Pilot Power була гоночна, «смачна» та швидка їзда. З самого першого випуску ці покришки виготовлялися за спеціальними технологіями, і модель вважається їздовий, володіє відмінними гоночними характеристиками. Межа, звичайно, нижче молодшої сестри — гуми Pilot Power 2CT. Мотовладельцы вибирають Michelin Pilot Power за те, що ці шини дуже добре сприймають дорожнє полотно і вселяють відчуття впевненості своєму водієві. Витрати на виробництво цих покришок давно «відбилися», що дозволяє виготовлювачам дещо знизити ціни і залучити більше покупців. Зниження ціни і відмінні експлуатаційні характеристики дозволяють мотошинам «Пілот Пауер» залишатися лідером в своєму сегменті ринку.

Сучасні спортивні шини Michelin мають широкою гамою, але гоночна модель Pilot Power по праву вважається єдиним цілим з байком. Ця істина вже перевірена роками і мільйонами мотовладельцев по всьому світу.
Характеристики шини
Назначение Мотоциклы/квадроциклы
Сезонность шин Летние шины
Вид шины Радиальная
Посадочный диаметр шины 17"
Ширина шины 190 мм
Высота профиля шины 50
Индекс нагрузки шины 73
Индекс скорости W
Состояние Новое

Написати відгук

Будьласка авторизуйтесь або зареєструйтеся для перегляду

Теги: мото-шини мішелін, мото-шини MICHELIN, шини для мотоцикла, PILOT POWER, 190/50 ZR17

Ви переглядали

MICHELIN 190/50 ZR17 PILOT R POWER 73W