Facebook Instagram

MICHELIN 80/90-21 SCORCHER 31 F 54H TL/TT

  • MICHELIN 80/90-21 SCORCHER 31 F 54H TL/TT
  • Виробник: Michelin
  • Код товару: 705949
  • Наявність: Є в наявності
  • 3 799 грн.


Незважаючи на те, що річна мотоциклетна шина Michelin Scorcher 31, за словами представників французького виробника, була спеціально розроблена для мотоциклів Harley-Davidson, випущених після 2009 року, вона відмінно підійде для байків інших марок, витриманих у схожій стилістиці. Як і інші мотоциклетні моделі від компанії Michelin, ця шина відрізняється наявністю великої кількості фірмових технологій, що забезпечило їй прекрасні експлуатаційні якості.
 

Сталість розміром плями контакту



Однією з таких розробок, що знайшли застосування у цій моделі, є «фірмовий» профіль протектора, завдяки якому французьким шинникам вдалося забезпечити максимальні розміри плями контакту, при цьому забезпечивши збереження на початковому рівні не тільки його площі, але і форми. Завдяки цій особливості, дана модель вигідно відрізняється дуже стабільним і надійним поведінкою у будь-яких дорожніх умовах.
 

Безліч кромок зчіпних



Крім оригінального профілю, протекторний малюнок даної шини відрізняється наявністю безлічі зчіпних кромок, утворених численними дренажними канавками. Саме завдяки їм, протекторний малюнок приймає добре пізнаваний вигляд, що нагадує букву латинського алфавіту V. Така компоновка дозволяє шині демонструвати відмінну курсову стійкість на будь-якій швидкості.

Крім того, наявність у всіх частинах протекторного малюнка великої кількості протяжних дренажних каналів забезпечує шиніMichelin Scorcher 31 украй швидкий відвід води із плями контакту. Це, в свою чергу, дозволяє впевнено пересуватися по мокрій дорозі, не ризикуючи зіткнутися з ефектом аквапланування.
 

Гумова суміш спеціально для мокрих доріг



Крім дренажних канавок протекторного малюнка чудові зчіпні властивості на мокрому асфальті і забезпечуються за рахунок гумової суміші зі спеціально підібраним складом. У ньому слід зазначити підвищений вміст кремнійвміщуваних елементів, що дозволяє протектору більш щільно облягати нерівності на поверхні дороги.
 

Основні особливості шини Michelin Scorcher 31



— шина спеціально розроблена для мотоциклів марки Harley-Davidson, а також і інших байків, витриманих у схожій стилістиці і оснащених двигунами V-Twin;
— особливий профіль протектора, що забезпечив максимальні розміри плями контакту, а також їх збереження навіть при значних кутах нахилу мотоцикла;
— гумова суміш з підвищеним вмістом силіки в поєднанні з дуже довгими дренажними канавками дозволяє впевнено пересуватися по залитим дощами дорозі.
Характеристики шини
Назначение Мотоциклы/квадроциклы
Сезонность шин Летние шины
Вид шины Диагональная
Посадочный диаметр шины 21"
Ширина шины 80 мм
Высота профиля шины 90
Индекс нагрузки шины 54
Индекс скорости H
Состояние Новое

Написати відгук

Будьласка авторизуйтесь або зареєструйтеся для перегляду

Теги: мото-шини мішелін, мото-шини MICHELIN, шини для мотоцикла, MICHELIN SCORCHER, шини для харлей, 80/90-21

Ви переглядали

MICHELIN 80/90-21 SCORCHER 31 F 54H TL/TT