Facebook Instagram

Шини Bridgestone Turanza T001 EVO 185/60 R15 88H XL

  • Шини Bridgestone Turanza T001 EVO 185/60 R15 88H XL
  • Виробник: Bridgestone
  • Код товару: 10179
  • Наявність: Є в наявності
  • 73 грн.


Bridgestone Turanza T001 Evo – річна преміальна туринговая шина для легкових автомобілів, яка була представлена японським виробником в 2016 році. Вона характеризується високим ступенем безпеки і відмінною керованістю на мокрих і сухих дорогах як при використанні в межах міста, так і далеко за його межами. Крім того, моделі властиві довговічність, паливна економічність і збалансовані екологічні характеристики.

Модель Bridgestone Turanza T001 Evo (Бріджстоун Туранза Ти 001 Ево) є покращеною «эволюционировавшей» версії популярних літніх шин Bridgestone Turanza T001. Як повідомляє прес-служба виробника, приписку Evo на боковинах цих шин шукати не варто (все одно не знайдете), вона є лише на евроэтикетке.

При цьому, якщо порівнювати дизайн протектора шин двох поколінь, то можна знайти нюанси: одне з центральних ребер Turanza T001 Evo забезпечений додатковими похилими насічками, говорить технічний фахівець Rezina24. Крім того, ці прорізи стали ширше і розташовані з більшою частотою.

Оновлена туринговая модель Bridgestone оснащена асиметричним малюнком протектора, який забезпечує високий рівень безпеки, економічності і комфорту поїздки. Вони добре захищені від передчасного зносу і поєднують відмінну стійкість на сухій і мокрій поверхні з економною витратою палива.

Секрет високої продуктивності Bridgestone Turanza T001 Evo полягає не тільки в особливостях малюнка протектора, але і в складі гумової суміші, яка допомогла досягти компромісу між низьким опором коченню і видатними ходовими якостями на мокрій дорозі.

Зазначимо також, що шини T001 Evo лінійки Bridgestone Turansa стали черговим доказом високої майстерності виробника. Їх експлуатаційні характеристики, високі результати в незалежних порівняльних випробуваннях провідних профільних журналів, а також використовувані в них технології — все говорить про те, що вони не підведуть ваші очікування і стане дуже хорошим вибором для літніх умов експлуатації.

Характеристики шини
Назначение Легковые
Сезонность шин Летние шины
Вид шины Радиальная
Посадочный диаметр шины 15"
Ширина шины 185 мм
Высота профиля шины 60
Индекс нагрузки шины 88
Индекс скорости H
Состояние Новое

Написати відгук

Будьласка авторизуйтесь або зареєструйтеся для перегляду

Теги: шини Bridgestone, гуму bridgesone, літня шина Bridgestone Bridgestone Шини Bridgestone Turanza, Turanza T001 EVO, туранза т001 ево, літні шини r15, 185/60 R15 88H XL

Ви переглядали