Facebook Instagram

MICHELIN 120/70 R12 POWER PURE SC F 51P

  • MICHELIN 120/70 R12 POWER PURE SC F 51P
  • Виробник: Michelin
  • Код товару: 101866
  • Наявність: Є в наявності
  • 1 126 грн.


МОТОШИНЫ MICHELIN POWER PURE SC

Шини Michelin Power Pure SC являють собою літній варіант мотошин, який будуть пам'ятати ще дуже довго. Ця перша гума, яка була зроблена спеціально для використання на скутерах. Її головною особливістю є протектор, при виготовленні якого застосовувалася технологія створення двох сумішей гуми. Але на цьому технічні особливості даної моторезины не закінчуються — в ній поєднується величезна кількість технічних розробок, які раніше успішно застосовувалися тільки на спортивних мотоциклах.

Особливістю технології 2 Compound є те, що протектор виготовляється з двох різних типів сумішей. Основна їх відмінність пов'язана з еластичністю. Суміш з більш жорстким змістом міститься ближче до центру протектора, що дає можливість зменшити опір коченню, а також збільшити стійкість до можливого абразивного зносу.

Плечові зони протектора виготовлені з більш еластичного матеріалу і становлять більше половини площі всього протектора. Завдяки цьому значно збільшується зчеплення шин з дорогою.

Ще однією особливістю даної моторезины є запозичення від гоночної модифікації протекторного малюнка. Головна його особливість — наявність специфічного напівкруглого профілю, який дозволяє постійно підтримувати стабільні розміри малюнка плями контакту і надає його текстурі чіткі обриси.

Розвинена дренажна система даної моделі представлена всілякими поздовжніми і по більшій частині поперечними каналами. Вигнутість її форми сприяє більш ефективному видаленню вологи з плями контакту. Канавки, що формують кромки для зчеплення, надають сприятливий ефект на легкість управління, особливо це відчувається при їзді в дощових і важких погодних умовах.

До основним особливостям Michelin Power Pure SC зазвичай відносять наступні характеристики:

Їх основне призначення — робота в швидкісних скутерах.

Наявність двох спеціальних сумішей гуми, з яких виготовлений протектор, робить її високоеластичної і дозволяє зберігати високий рівень стійкості при вході в круті повороти, зменшує опір коченню та підвищує рівень захисту від абразивного зносу.

Протекторний малюнок, який розробники взяли від гоночної моторезины, володіє хорошим набором тягово-зчіпних властивостей, що робить шини незамінними в будь-яких погодних умовах. Ця можливість сприяє широкому поширенню даного типу шин по всьому світу.
Характеристики шини
Назначение Мотоциклы/квадроциклы
Сезонность шин Летние шины
Вид шины Радиальная
Посадочный диаметр шины 12"
Ширина шины 120 мм
Высота профиля шины 70
Индекс нагрузки шины 51
Индекс скорости P
Состояние Новое

Написати відгук

Будьласка авторизуйтесь або зареєструйтеся для перегляду

Теги: мото-шини мішелін, мото-шини MICHELIN, шини для мотоцикла, POWER PURE SC, 120/70 R12

Ви переглядали

MICHELIN 120/70 R12 POWER PURE SC F 51P