Facebook Instagram

Шини Amtel Planet 2P 185/65 R14 86H

  • Шини Amtel Planet 2P 185/65 R14 86H
  • Виробник: Amtel
  • Код товару: 24669
  • Наявність: Є в наявності
  • 710 грн.


Автомобільні шини Amtel Planet 2P (Амтел) - це результат праць команди справжніх професіоналів. Продуманість в деталях і увага до дрібниць. Чіткі лінії і плавні переходи. Стабільність на великій швидкості і впевненість на поворотах. Все це робить дану модель виключно популярною у своєму ціновому ряду. Шини Amtel Planet 2P це універсальні покришки високої прохідності, з якими Ви будете впевнено почувати себе навіть в дощове літо.

Характеристика:
Автомобільні шини Amtel Planet 2P володіють цілим рядом незаперечних переваг. Серед них і оновлений протектор, що дає впевненість як на сухій, так і на мокрій дорозі, і контактна область з продуманим до міліметра візерунком насічок, гострих кутів, прорізів, канавок і виїмок для більш чутливого зчеплення навіть на проблемних і забруднених ділянках асфальту. Завдяки широким каналах навколо протектора Amtel Planet 2P досягається підвищений дренаж. І все завдяки тому, що містить елементи самоочищення робочої зони в даній моделі вдвічі більше стандартних.

Автошина Amtel Planet 2P– це саме та модель, з якої Ви будете почувати себе впевнено на будь-якій поверхні, і при будь-яких погодних умовах, тому що вона призначена, в першу чергу, для комфортної та безпечної їзди.
Характеристики шини
Назначение Легковые
Сезонность шин Летние шины
Вид шины Радиальная
Посадочный диаметр шины 14"
Ширина шины 185 мм
Высота профиля шины 65
Индекс нагрузки шины 86
Индекс скорости H
Состояние Новое

Написати відгук

Будьласка авторизуйтесь або зареєструйтеся для перегляду

Теги: літні шини амтел, літні шини Amtel, Шини Amtel Planet 2P, амтел планет, планет 2п, літні шини r14, 185/65 R14 86H

Ви переглядали

Шини Amtel Planet 2P 185/65 R14 86H