Facebook Instagram

Шини Dunlop SP Sport Maxx TT 225/60 R17 99V

  • Шини Dunlop SP Sport Maxx TT 225/60 R17 99V
  • Виробник: Dunlop
  • Код товару: 526391
  • Наявність: Є в наявності
  • 3 502 грн.


SP Sport Maxx TT



А чи знаєте ви, що компанія Dunlop перша почала створювати спеціальні лабораторії, що повинні були займатися шинної наукою» - невпинним пошуком новітніх технологій створення ще більш якісних і функціональних покришок і розробкою унікальних складів гумових сумішей. Перша така лабораторія з'явилася ще в самому початку минулого століття. Не дивно, що за останню сотню років вдалося досягти таких видатних результатів.

Прикладом того, які чудеса можуть творити сучасні технології є шина Dunlop SP Sport Maxx TT. При її створенні використовувалися сучасні технології та інноваційні матеріали. Її розробляли з використанням новітніх комп'ютерів, завдяки чому вдалося продумати і прорахувати всі можливі нюанси. Але найголовніше — це інноваційний матеріал KEVLAR. Завдяки йому шина стає більш міцною і зносостійкою. Вона здатна витримати різкі перепади температури, добре протистоїть абразивним властивостями дорожнього полотна. Такі шини тестуються спочатку на спеціальних бігових доріжках», які імітують різні типи покриття. Потім тестування триває, але вже в реальних умовах — на спеціально призначених для цього полігонах. І лише після того, як були усунені всі недоробки і доведена повна безпека нової шини, вона потрапляє у продаж.

До складу гумової суміші, що використовувалася при створенні Dunlop SP Sport Maxx TT, входять особливі наночастинки, по твердості здатні посперечатися з алмазом. Кевларовое волокно, що знаходиться в бічній стінці шини, здатне значно збільшити її твердість і гарантувати збереження форми, навіть при дуже різких поворотах.

Протектор відрізняється асиметричним малюнком, який не тільки забезпечує відмінну тягу, але і гарантує високу якість зчеплення. Причому ці властивості однаково добре проявляються як на сухій, так і на мокрій дорозі. Імовірність же того, що почне проявляти себе ефект аквапланування, мінімальна. Гальмівний шлях у цих покришок відчутно коротший, ніж у аналогів від конкурентів.

Автомобіль, колеса якого одягнені Dunlop SP Sport Maxx TT демонструє відмінну керованість навіть при дуже активній їзді. Ці шини не видають гучних і неприємних звуків при їзді, вони дуже надійні і довговічні. Поїздка з ними стає справжнім задоволенням, яке не зможе зіпсувати ніякий дощ.

Характеристики шини
Назначение Легковые
Сезонность шин Летние шины
Вид шины Радиальная
Посадочный диаметр шины 17"
Ширина шины 225 мм
Высота профиля шины 60
Индекс нагрузки шины 99
Индекс скорости V
Состояние Новое

Написати відгук

Будьласка авторизуйтесь або зареєструйтеся для перегляду

Теги: Шини Dunlop, шини Dunlop, шини SP Sport Maxx TT, r17 дунлоп, 225/60 R17 99V

Ви переглядали

Шини Dunlop SP Sport Maxx TT 225/60 R17 99V