Facebook Instagram

MICHELIN 120/70 ZR18 SCORCHER 11T F 59W

  • MICHELIN 120/70 ZR18 SCORCHER 11T F 59W
  • Виробник: Michelin
  • Код товару: 716063
  • Наявність: Є в наявності
  • 4 844 грн.


Всім давно відомо, що виробники мотоциклів, як правило, не виробляють моторезину самі, а купують у постачальників. Особливо трепетно до вибору мотоциклетних шин належать преміальні бренди, підбираючи найкращі моделі, а то й розробляючи їх спільно, адаптуючи ту чи іншу модель мотопокрышки до конкретного мотоцикла.

Компанія Harley-Davidson якраз з таких – з 2007 року шини Мішлен» встановлюються на їхні мотоцикли серійно, от тільки купити ці мотошины було можливо лише у офіційного дилера. Час не стоїть на місці, все розвивається, тому тепер оригінальна гума «Харлей-Девідсон» стала доступна і в нашому інтернет-магазині.

Michelin Scorcher 11 – ОРИГІНАЛ ДЛЯ

Michelin Scorcher 11 це радіальна мотошина, розроблена спеціально для мотоциклів Harley-Davidson сімейств Sportster®, V-Rod® і всі моделі сегмента Street, а так само доступна в якості опції для деяких Softail Fat Boy.

Чому оригінал? На ринку є безліч альтернатив, але, як і будь-яку універсальну річ, їх виробники намагаються врахувати всі фактори, вибираючи компромісні варіанти, тому чудес від таких «компромісів» чекати не доводиться. Мото гума Michelin Scorcher 11 таких компромісів не має, адже вона розроблена спеціально для конкретних моделей, з урахуванням їх маси, потужності та особливості управління.

Michelin Scorcher 11 – ОРИГІНАЛ ДЛЯ

Зрозуміло, що нюанси, які та чи інша модель покришки вносить в керованість мотоцикла, зможуть відчути тільки цінителі, або, наприклад, досвідчені райдери і середньостатистичний користувач не помітить різниці, але такі фактори як маса і потужність конкретної моделі мотоцикла ігнорувати не можна – саме відповідність конкретної мотошины впливає на безпеку і на «необхідність». Саме тому вибір оригінальних коліс так важливий.

Michelin Scorcher 11 – ОРИГІНАЛ ДЛЯ

Характеристики шини
Назначение Мотоциклы/квадроциклы
Сезонность шин Летние шины
Вид шины Радиальная
Посадочный диаметр шины 18"
Ширина шины 120 мм
Высота профиля шины 70
Индекс нагрузки шины 59
Индекс скорости W
Состояние Новое

Написати відгук

Будьласка авторизуйтесь або зареєструйтеся для перегляду

Теги: мото-шини мішелін, мото-шини MICHELIN, шини для мотоцикла, шини для харлей, MICHELIN SCORCHER 11, 120/70 ZR18

Ви переглядали

MICHELIN 120/70 ZR18 SCORCHER 11T F 59W