Facebook Instagram

MICHELIN 180/70 B16 SCORCHER 32 R 77H

  • MICHELIN 180/70 B16 SCORCHER 32 R 77H
  • Виробник: Michelin
  • Код товару: 84161
  • Наявність: Є в наявності
  • 6 614 грн.


Известно, что производители автомобилей и мотоциклов не производят резину сами, а подбирают подходящие или разрабатывают совместные линейки, подходящие к тем или иным моделям. Случается и так, что производитель запускает в серию машину, не имеющую а налогов. Разумеется, специально для нее разрабатываются и резина. Michelin Scorcher 32 – как раз тот случай.

Harley-Davidson Fat Bob легендарний мотоцикл, ось тільки діагональні шини для нього закінчили випускати ще в минулому столітті, а нові радіальні, хоч і по-чому перевершували своїх пращурів, не могли повністю реалізувати потенціал мотоцикла в таких параметрах як плавність ходу, комфорт та вантажопідйомність.

До того ж, нова універсальна моторезина, розрахована на «усереднений» круїзер або мала не високі зчіпні властивості при прийнятному ресурсі, або працювала добре, але не довго. Саме тому і з'явилася нова мотошина Michelin Scorcher 32, з класичної, діагональної конструкції корду і компаундом, розробленим на основі досвіду «Мішлен» і специфіки конкретної моделі ― «Харлей Девідсон Фет Боб».

Даже дизайн ламелей и канавок протектора создан для того, что бы подчеркивать стиль и визуальную мощь аппарата, а уникальный «обратный» рисунок обеспечивает еще и потрясающую стабильность на высоких скоростях даже в дождь, потрясающую плавность хода и, что немаловажно – равномерный износ.

Michelin Scorcher 32 – це не просто відмінна моторезина, це продовження Вашого Harley-Davidson, з яким мотоцикл стане саме таким, яким його створили американські інженери! Моторезина Michelin Scorcher 32 ― це відмінні зчіпні властивості, недосяжна для радіальних шин плавність ходу і вантажопідйомність, а головне – унікальна «олдскульная» конструкція корду в поєднанні з сучасними технологіями виготовлення, повністю збігаються з ідеологією «Харлі».

 

 

Характеристики шини
Назначение Мотоциклы/квадроциклы
Сезонность шин Летние шины
Вид шины Диагональная
Посадочный диаметр шины 16"
Ширина шины 180 мм
Высота профиля шины 70
Индекс нагрузки шины 77
Индекс скорости H
Состояние Новое

Написати відгук

Будьласка авторизуйтесь або зареєструйтеся для перегляду

Теги: мото-шины мишелин, мото-шины MICHELIN, шины для мотоцикла, MICHELIN SCORCHER 32, 180/70 B16

Ви переглядали

MICHELIN 180/70 B16 SCORCHER 32 R 77H