Facebook Instagram

MICHELIN 170/60 ZR17 PILOT R POWER 72W

  • MICHELIN 170/60 ZR17 PILOT R POWER 72W
  • Виробник: Michelin
  • Код товару: 872669
  • Наявність: Є в наявності
  • 2 828 грн.


Для міських спортивних байків найбільше підходять мотошины «Мішлен Пілот Пауер». Виїжджати на трек, звичайно, можна, але тільки любителям. Відмінна керованість з Pilot Power обмежена граничними можливостями (часом кола). Для треків більше підходять спеціальні моделі покришок. У моторезины Pilot Power є свої переваги — гідна зносостійкість і відмінна керованість на різних маршрутах. Багато мотоциклісти встановлюють покришки Pilot Power на переднє колесо транспортного засобу з робочим об'ємом двигуна більше 1 л. Дана модель дозволяє маневрувати на крутих поворотах і мінімізувати неприємності при постійних гальмуваннях. Помірно агресивний пілотаж передбачає необхідність покришок Пілот Пауер до 20 тисяч км на передньому колесі і 10 тисяч — на задньому. Трек здатний «угробити» навіть такі якісні шини набагато швидше.

Виготовляється моторезина Pilot Power з використанням однокомпонентної технології, у той час як конкуруючі моделі часто припускають 2 компоненти для виробництва гуми. Варто розцінювати таке виготовлення менш ефективним? Звичайно, двокомпонентні шини володіють більш широкими можливостями в плані граничної швидкості та ін. Однак початковим призначенням мотошин Michelin Pilot Power була гоночна, «смачна» та швидка їзда. З самого першого випуску ці покришки виготовлялися за спеціальними технологіями, і модель вважається їздовий, володіє відмінними гоночними характеристиками. Межа, звичайно, нижче молодшої сестри — гуми Pilot Power 2CT. Мотовладельцы вибирають Michelin Pilot Power за те, що ці шини дуже добре сприймають дорожнє полотно і вселяють відчуття впевненості своєму водієві. Витрати на виробництво цих покришок давно «відбилися», що дозволяє виготовлювачам дещо знизити ціни і залучити більше покупців. Зниження ціни і відмінні експлуатаційні характеристики дозволяють мотошинам «Пілот Пауер» залишатися лідером в своєму сегменті ринку.

Сучасні спортивні шини Michelin мають широкою гамою, але гоночна модель Pilot Power по праву вважається єдиним цілим з байком. Ця істина вже перевірена роками і мільйонами мотовладельцев по всьому світу.
Характеристики шини
Назначение Мотоциклы/квадроциклы
Сезонность шин Летние шины
Вид шины Радиальная
Ширина шины 170 мм
Высота профиля шины 60
Индекс нагрузки шины 72
Индекс скорости W
Состояние Новое
Характеристики
Посадочный диаметр шины 17"

Написати відгук

Будьласка авторизуйтесь або зареєструйтеся для перегляду

Теги: мото-шини мішелін, мото-шини MICHELIN, шини для мотоцикла, PILOT POWER, 170/60 ZR17

Ви переглядали

MICHELIN 170/60 ZR17 PILOT R POWER 72W