Facebook Instagram

Шини BFGOODRICH Touring 155/70 R13 75T

  • Шини BFGOODRICH Touring 155/70 R13 75T
  • Виробник: BFGoodrich
  • Код товару: 935027
  • Наявність: Є в наявності
  • 1 214 грн.


Автомобільна гума BFGoodrich Touring спочатку створювалася для машин, що належать до середнього і малолітражному сегменту ринку.
Спрямований симетричний малюнок автомобільної гуми БФ Гудріч Турінг отримав досить оригінальну зовнішність, яка відрізняється широкими плечовими протекторними зонами. Сам малюнок бігової доріжки був сформований медіальним стабілізуючим ребром і двома плечовими зонами, відокремленими від центральної частини дренажними водоотводящими каналами.

Оперативна реакція автомобіля до команд рульового управління, а також його впевнена і надійна курсова стійкість, забезпечується розширеним центральним ребром, розташованим в структурі малюнка протектора автошини bfgoodrich Touring. Безпечне рух і надійне зчеплення коліс транспортного засобу, навіть з дуже мокрим покриттям дорожнього полотна, гарантується двома водоотводящими каналами, здійснюють швидке видалення надлишків води з-під коліс машини, що рухається.
Посилені плечові протекторні блоки допомагають знизити крен автомобіля і підвищити його стабільність при активному швидкісному маневруванні і проходження поворотів. Крім усього іншого, заокруглений профіль протектора суттєво зменшує нерівномірність зносу його функціональних сегментних блоків.

Головні технічні особливості автогуми bfgoodrich Touring:
  • Центральне ребро забезпечує точне і оперативне управління машиною;
  • Широке контактна пляма гарантує надійне зчеплення і короткий гальмівний шлях автомобіля при їзді по сухому асфальту;
  • Високопродуктивна дренажна система різко знижує ймовірність гідропланування транспортного засобу під час руху по мокрому покриття дорожнього полотна.
Характеристики шини
Назначение Легковые
Сезонность шин Летние шины
Вид шины Радиальная
Посадочный диаметр шины 13"
Ширина шины 155 мм
Высота профиля шины 70
Индекс нагрузки шины 75
Индекс скорости T
Состояние Новое

Написати відгук

Будьласка авторизуйтесь або зареєструйтеся для перегляду

Теги: літні шини бф гудріч, літні шини BFGOODRICH, BFGOODRICH Touring, шини тоуринг, літні шини r13, 155/70 R13 75T

Ви переглядали

Шини BFGOODRICH Touring 155/70 R13 75T