Facebook Instagram

MICHELIN 120/70 R17 PILOT ROAD 3 F 58W

  • MICHELIN 120/70 R17 PILOT ROAD 3 F 58W
  • Виробник: Michelin
  • Код товару: 948428
  • Наявність: Є в наявності
  • 2 903 грн.


Шини Michelin Pilot Road 3 створені для туристичних мотобайків, вони прекрасно справляються з рухом в будь-яких умовах погоди та при будь-якому стані дорожнього полотна. Проведені нещодавно випробування, ініційовані відомим журналом «Bike Magazine» показали, що ці шини на кілька ступенів перевершують інші зразки, представлені в цьому класі. Так, даний тип мотошин отримав всі 5 зірок і вищу оцінку якості.

Шини Michelin Pilot Road 3 виконані з особливою 2СТ технології. У виробництві протектора використані два типи гумової суміші. Більш м'який склад розташований в плечових зонах, де ступінь зіткнення з покриттям, а значить і знос гуми менше, а в центральній частині шини використовували більш жорстку гуму. Крім того, м'яка бічна гума дозволяє в значній мірі збільшити пляму контакту і зчеплення з дорожнім покриттям, що покращує стійкість мотоцикла.

У цій моделі була використана технологія ламелювання XST. Це ламелі, глибина яких повністю відповідає глибині самого протектора. В результаті, вони створюють необхідний дренаж для відведення води з плями контакту. Крім того, цей унікальний за своїм виглядом дизайн протектора шини під час руху створює на кромках ламелей додатковий тиск, завдяки чому покришки розривають плівку води на дорожньому покритті.
Характеристики шини
Назначение Мотоциклы/квадроциклы
Сезонность шин Летние шины
Вид шины Радиальная
Ширина шины 120 мм
Высота профиля шины 70
Индекс нагрузки шины 58
Индекс скорости W
Состояние Новое
Характеристики
Посадочный диаметр шины 17"

Написати відгук

Будьласка авторизуйтесь або зареєструйтеся для перегляду

Теги: мото-шини мішелін, мото-шини MICHELIN, шини для мотоцикла, PILOT ROAD 3, 120/70 R17

Ви переглядали

MICHELIN 120/70 R17 PILOT ROAD 3 F 58W